- 1,339
- 821
- 113
Estağfurullah dost eray dostumuz iyidir ama yorulmasin dersen ben dağıtırim ortaliga guzelceKardeşler kimseyi tanımıyorum eğer erayin Listeci olmasindan rahatsizsaniz başka birini ortak seçin o yapsın kazanirsak
Estağfurullah dost eray dostumuz iyidir ama yorulmasin dersen ben dağıtırim ortaliga guzelceKardeşler kimseyi tanımıyorum eğer erayin Listeci olmasindan rahatsizsaniz başka birini ortak seçin o yapsın kazanirsak
Allah ıslah etsin biziZor dost kim kurtulmuş biz kurtulalim gidiyoruz 2 gun sonra gine burdayiz baksana gidenler butince geri geliyor
@qguzh4nn0 ilk adimda da burdaydi o yapabilir istersenKardeşler kimseyi tanımıyorum eğer erayin Listeci olmasindan rahatsizsaniz başka birini ortak seçin o yapsın kazanirsak
Devre arasıBu adım gelirse . Son 2.000 TL ye de oylesine kupon yapip dağıtıma geceriz . Bol şanslar Ekli dosyayı görüntüle 881251
O günlerde gelecek dostSen yapma bari yetimlerin babasi
Zındık çokturAmin, Forum günahkar dolu Kerimim vaazimizdan mesaj almayanlar iflah olamazlar.
BolşanslarBu adım gelirse . Son 2.000 TL ye de oylesine kupon yapip dağıtıma geceriz . Bol şanslar Ekli dosyayı görüntüle 881251
Bencede anca öyle kurtuluruzAllah ıslah etsin bizi
ben kime ne yapmışım ki hakkaniyetsiz olacağımı düşündün halbuki seni eklemiştim listeme işteDostum sen ödül 5 kişimi dedin eraya banko ver kalan 4 kişiyide kendin seç olay saçma bi hal aldı verin şu eraya ödülü 1 sırada olsun konuda kapansın
@Hitman93 yapsınKardeşler kimseyi tanımıyorum eğer erayin Listeci olmasindan rahatsizsaniz başka birini ortak seçin o yapsın kazanirsak
Son adım nba yap kanka burdayızBu adım gelirse . Son 2.000 TL ye de oylesine kupon yapip dağıtıma geceriz . Bol şanslar Ekli dosyayı görüntüle 881251
Rizelisin ya o yuzden sevilmiyorsun herhalde dostben kime ne yapmışım ki hakkaniyetsiz olacağımı düşündün halbuki seni eklemiştim listeme işte![]()
Dostum ben sen liste tutmamı dedim sana versin ödül 4 kişiyide kim seçiyorsa seçsin banane çok uzatıyorsunuz sabahtan beri konuda eray lafı geçiyor rol konusumu eray konusumu burası seçme benide.ben kime ne yapmışım ki hakkaniyetsiz olacağımı düşündün halbuki seni eklemiştim listeme işte![]()
Eyw devır aldım odulurol de sizin olsun ödül de bol şans
Kupon kazansın sonrasına bakarsın reis 5 kişi alacak sonuçta şansı varsa ona çıkarKardeşler kimseyi tanımıyorum eğer erayin Listeci olmasindan rahatsizsaniz başka birini ortak seçin o yapsın kazanirsak
insan olacaksın memleket önemli değilRizelisin ya o yuzden sevilmiyorsun herhalde dost