Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling EşrefTEK80 / Kasa 7k Hedef 22k

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

qguzh4nn0

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
19,539
13,768
113
Ulan 😂😂😂😂

JoeQuanqa

Bu Profil Ölüdür.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
50,244
27,666
113
Evet herkes toplandı erayı mutlu etmeye çalışıyoruz çok güzel devam.

canlap34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
262
80
28
Herkesin adalet terazisi farklıdır ona bişey diyemem tabi, hakedip te seçilmeyende oluyor, her zmn listede olanda oluyor.
Yıllık izindeyim şuan, normalde forumda çok fazla aktif değilim ama şu 2-3 gündür gördüm ki muhabbet sürekli aynı kişiler arasında dönüyor sabah giriyorum aynı kişiler, akşam giriyorum aynı kişiler , gece giriyorum aynı kişiler, adamlar büyük ihtimal iş guç kavramından uzaklar onu anliyorum.. 2 gün önce başka bir rolde Drogba diye bir arkadaşa liste yap dediler o arkadaşta adaletli bir arkadaşmis daha önce almayanları secmiş hemen itirazlar başladı hatta başka konudada devam etti. Hiç hoş durumlar değil bunlar kimseyi elestirmiyorum ama Allah güç kuvvet versin calisalim da bu durumlara düşmeyelim.

Metings1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
41,207
31,520
113
Yıllık izindeyim şuan, normalde forumda çok fazla aktif değilim ama şu 2-3 gündür gördüm ki muhabbet sürekli aynı kişiler arasında dönüyor sabah giriyorum aynı kişiler, akşam giriyorum aynı kişiler , gece giriyorum aynı kişiler, adamlar büyük ihtimal iş guç kavramından uzaklar onu anliyorum.. 2 gün önce başka bir rolde Drogba diye bir arkadaşa liste yap dediler o arkadaşta adaletli bir arkadaşmis daha önce almayanları secmiş hemen itirazlar başladı hatta başka konudada devam etti. Hiç hoş durumlar değil bunlar kimseyi elestirmiyorum ama Allah güç kuvvet versin calisalim da bu durumlara düşmeyelim.
Amın

metertutak

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,044
367
83
Düşüncen doğru kardesim

zeisy

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
23,853
7,549
113
@EşrefTEK80 dost cekim gelince 3 adimi atip kazan konuyu kapattir bence yine konu farkli yerlere gitmeye basladi muamele basladi millette

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...