- 1,339
- 821
- 113
@Eray53 kankama az once laf edenler vardi ama biz yine arkasinda dag gibi durduk
yok kimse laf etmedi@Eray53 kankama az once laf edenler vardi ama biz yine arkasinda dag gibi durduk
Puhahahah😂😂😂Evet herkes toplandı erayı mutlu etmeye çalışıyoruz
Gun bugündür Eray yürüyedurtamam kral kazanırsa yaparım ilk adım olanlardan
Yıllık izindeyim şuan, normalde forumda çok fazla aktif değilim ama şu 2-3 gündür gördüm ki muhabbet sürekli aynı kişiler arasında dönüyor sabah giriyorum aynı kişiler, akşam giriyorum aynı kişiler , gece giriyorum aynı kişiler, adamlar büyük ihtimal iş guç kavramından uzaklar onu anliyorum.. 2 gün önce başka bir rolde Drogba diye bir arkadaşa liste yap dediler o arkadaşta adaletli bir arkadaşmis daha önce almayanları secmiş hemen itirazlar başladı hatta başka konudada devam etti. Hiç hoş durumlar değil bunlar kimseyi elestirmiyorum ama Allah güç kuvvet versin calisalim da bu durumlara düşmeyelim.Herkesin adalet terazisi farklıdır ona bişey diyemem tabi, hakedip te seçilmeyende oluyor, her zmn listede olanda oluyor.
AmınYıllık izindeyim şuan, normalde forumda çok fazla aktif değilim ama şu 2-3 gündür gördüm ki muhabbet sürekli aynı kişiler arasında dönüyor sabah giriyorum aynı kişiler, akşam giriyorum aynı kişiler , gece giriyorum aynı kişiler, adamlar büyük ihtimal iş guç kavramından uzaklar onu anliyorum.. 2 gün önce başka bir rolde Drogba diye bir arkadaşa liste yap dediler o arkadaşta adaletli bir arkadaşmis daha önce almayanları secmiş hemen itirazlar başladı hatta başka konudada devam etti. Hiç hoş durumlar değil bunlar kimseyi elestirmiyorum ama Allah güç kuvvet versin calisalim da bu durumlara düşmeyelim.
Düşüncen doğru kardesimYıllık izindeyim şuan, normalde forumda çok fazla aktif değilim ama şu 2-3 gündür gördüm ki muhabbet sürekli aynı kişiler arasında dönüyor sabah giriyorum aynı kişiler, akşam giriyorum aynı kişiler , gece giriyorum aynı kişiler, adamlar büyük ihtimal iş guç kavramından uzaklar onu anliyorum.. 2 gün önce başka bir rolde Drogba diye bir arkadaşa liste yap dediler o arkadaşta adaletli bir arkadaşmis daha önce almayanları secmiş hemen itirazlar başladı hatta başka konudada devam etti. Hiç hoş durumlar değil bunlar kimseyi elestirmiyorum ama Allah güç kuvvet versin calisalim da bu durumlara düşmeyelim.
Bu forumdan alınacak çok büyük ibretler var gerçekten dostGun bugündür Eray yürüyedur