- 6,759
- 811
- 113
@EşrefTEK80 sendeyiz
Hacı sen sanki eraydan daha fena yanlıyon gibi geldi bana erayın sadece ismi çıkmış çocuğun@Eray53 kankama az once laf edenler vardi ama biz yine arkasinda dag gibi durduk
Umulur ki ibret alıp kurtuluşa erenlerden olasınızBu forumdan alınacak çok büyük ibretler var gerçekten dost
@Byusufoglu zurnamı vermedıTavuk yiyebildin mi noldu o iş @Metings1905
Zor dost kim kurtulmuş biz kurtulalim gidiyoruz 2 gun sonra gine burdayiz baksana gidenler butince geri geliyorUmulur ki ibret alıp kurtuluşa erenlerden olasınız
Bol sanslarBu adım gelirse . Son 2.000 TL ye de oylesine kupon yapip dağıtıma geceriz . Bol şanslar Ekli dosyayı görüntüle 881251
Bol sanss🧿Bu adım gelirse . Son 2.000 TL ye de oylesine kupon yapip dağıtıma geceriz . Bol şanslar Ekli dosyayı görüntüle 881251
Bol sans dost , nisan iyimiBu adım gelirse . Son 2.000 TL ye de oylesine kupon yapip dağıtıma geceriz . Bol şanslar Ekli dosyayı görüntüle 881251
Sana bol sans bu is bayağı uzar herkese bol şans biz ise gidelimBu adım gelirse . Son 2.000 TL ye de oylesine kupon yapip dağıtıma geceriz . Bol şanslar Ekli dosyayı görüntüle 881251
Ben olabılırım adeletın keskın kılıcıyımKardeşler kimseyi tanımıyorum eğer erayin Listeci olmasindan rahatsizsaniz başka birini ortak seçin o yapsın kazanirsak
E çekim yaptım yazmış atmadı mı dm kimseye ilk 30 beğeni demişti@Byusufoglu zurnamı vermedı
Dostum sen ödül 5 kişimi dedin eraya banko ver kalan 4 kişiyide kendin seç olay saçma bi hal aldı verin şu eraya ödülü 1 sırada olsun konuda kapansınKardeşler kimseyi tanımıyorum eğer erayin Listeci olmasindan rahatsizsaniz başka birini ortak seçin o yapsın kazanirsak
Eşref bu bakiyenin halı nedir birader sayfa sayısını görünce 5 hanelere çıktın sandım. Bununla yetimlerin çorbasini alamazsinBu adım gelirse . Son 2.000 TL ye de oylesine kupon yapip dağıtıma geceriz . Bol şanslar Ekli dosyayı görüntüle 881251
Amin, Forum günahkar dolu Kerimim vaazimizdan mesaj almayanlar iflah olamazlar.Umulur ki ibret alıp kurtuluşa erenlerden olasınız
Sen yapma bari yetimlerin babasiHer kupon maç sonu ortalama bitiş saati 18:30 za tekabül ediyor![]()