- 6,759
- 811
- 113
@EşrefTEK80 acele etme
Bokunu cikarip Caplock acamana gerek yok meselatamamda kötü bişey yapmıyorumki ne adama etiket attım ne başka bişey herkes yanlış anlıyorsa yazmayalım tamam
Ödemişler hayırlı olsun reis
Kardeşim bak yukarda shellac sana alıntı yapmış şimdi ban yicen git adama cevap vertamamda kötü bişey yapmıyorumki ne adama etiket attım ne başka bişey herkes yanlış anlıyorsa yazmayalım tamam
Aynen bencedeİnşallah konu da sohbet eden değilde takip eden ödül alır
he capslock yasaksa bilmiyorum onu dgoru sorryBokunu cikarip Caplock acamana gerek yok mesela
Hayırlısı olsunBeyler markaj limitlendirme koymuş hemen şerefsizler. Çekim verdim gelince başka yere atip full girecem son adımı. Gelirse 5 dosta ödülumuzu dağıtırız.
Bol bol sans ✋✋Beyler markaj limitlendirme koymuş hemen şerefsizler. Çekim verdim gelince başka yere atip full girecem son adımı. Gelirse 5 dosta ödülumuzu dağıtırız.
Kesene bereket dost umarim son adimda gelirBeyler markaj limitlendirme koymuş hemen şerefsizler. Çekim verdim gelince başka yere atip full girecem son adımı. Gelirse 5 dosta ödülumuzu dağıtırız.
Tamam kankamBeyler markaj limitlendirme koymuş hemen şerefsizler. Çekim verdim gelince başka yere atip full girecem son adımı. Gelirse 5 dosta ödülumuzu dağıtırız.
Şu dağıtımı kim yapacakÖdemişler hayırlı olsun reis
Takipteyiz reisBeyler markaj limitlendirme koymuş hemen şerefsizler. Çekim verdim gelince başka yere atip full girecem son adımı. Gelirse 5 dosta ödülumuzu dağıtırız.
Yarın senınkını kım yapcakŞu dağıtımı kim yapacak
Gelir simdiBeklemeye aldı birazdan oder
Bizide beklemeye aldilar dost inanirmisin internet paketi daha masrafli olduBeklemeye aldı birazdan oder
Hiltona at orada limit olmaz kayıp bonusu düşük amaBeyler markaj limitlendirme koymuş hemen şerefsizler. Çekim verdim gelince başka yere atip full girecem son adımı. Gelirse 5 dosta ödülumuzu dağıtırız.