- 1,339
- 821
- 113
Yav iyi insan lafinin ustune gelir dedik, helal yusufum takip ettiysen en ufak olumsuz yorum yapmadim hakkindaÇEKİM VERDİM BEKLEMEDE ŞUAN ARKADAŞLAR
Yav iyi insan lafinin ustune gelir dedik, helal yusufum takip ettiysen en ufak olumsuz yorum yapmadim hakkindaÇEKİM VERDİM BEKLEMEDE ŞUAN ARKADAŞLAR
Öderler dost bence ödemeyecek olsalar şimdiye kadar bakiye silip senide engellerler di icini ferah tut amirimÇEKİM VERDİM BEKLEMEDE ŞUAN ARKADAŞLAR
Bi 300k para bekliyoruz dost ufaktanYine ne oldu lo biz yokken![]()
Senide ayrıca takdir ediyorum dost cizginden odun vermiyorsunYav iyi insan lafinin ustune gelir dedik, helal yusufum takip ettiysen en ufak olumsuz yorum yapmadim hakkinda
Bende kasalarinda para olmadigini yada uygun hesap ayarlamaya calistiklarini dusunuyorum dost dedigin gibi simdiye kapatmalari lazimdi hesabiÖderler dost bence ödemeyecek olsalar şimdiye kadar bakiye silip senide engellerler di icini ferah tut amirim
Kardeşim buradan hayat mı döner girer bir işe calisirsin paran olmadığında arada rollere katılırsın mantıklı olanı buOluyor dost haklısın adam isteyim dedi gelince atar kuponuda millet napsin ac sefil halde tek gecim kaynagi rolling
tebrikler üstadÇEKİM VERDİM BEKLEMEDE ŞUAN ARKADAŞLAR
Helal dost cok dogru dedin , birde ilk 100 k ya 5k vardi onuda dipnot gecelim hak gecmesin 😁😁ETKİNLİK GERÇEKTİR İLK ÖDEME GELİYOR BÜYÜK İHTİMALLE İKİNCİ ÖDEMEDE 30BİN DAĞITIM YAPACAĞIM O BANA KÖTÜ LAF SÖYELEYEN ARKADAŞLARA GELİCEK OLURSAK HAYATTA BAŞARISIZ OLMAYA DEVAM EDİN BAŞKA BİR SÖZÜM YOKTUR
bende katılabilirmiyimETKİNLİK GERÇEKTİR İLK ÖDEME GELİYOR BÜYÜK İHTİMALLE İKİNCİ ÖDEMEDE 30BİN DAĞITIM YAPACAĞIM O BANA KÖTÜ LAF SÖYELEYEN ARKADAŞLARA GELİCEK OLURSAK HAYATTA BAŞARISIZ OLMAYA DEVAM EDİN BAŞKA BİR SÖZÜM YOKTUR
Haydi bakalım bininci mesajında hayırlı olsun bununserefine 500 elmas atarsın artık banaBende kasalarinda para olmadigini yada uygun hesap ayarlamaya calistiklarini dusunuyorum dost dedigin gibi simdiye kapatmalari lazimdi hesabi
Burda agzi olan konusur her konusulani takma kardesm benim ✋✋ETKİNLİK GERÇEKTİR İLK ÖDEME GELİYOR BÜYÜK İHTİMALLE İKİNCİ ÖDEMEDE 30BİN DAĞITIM YAPACAĞIM O BANA KÖTÜ LAF SÖYELEYEN ARKADAŞLARA GELİCEK OLURSAK HAYATTA BAŞARISIZ OLMAYA DEVAM EDİN BAŞKA BİR SÖZÜM YOKTUR
Ben memurum dost carkimiz donuyor cok sukurde malum ayin 13u ay sonundayizKardeşim buradan hayat mı döner girer bir işe calisirsin paran olmadığında arada rollere katılırsın mantıklı olanı bu
Bol sansBir tezgah dönmezse güzel tercih. Gelirse son bir adim yapariz dostlar.. bol şanslar Ekli dosyayı görüntüle 881206
Elmaslar ne ise yariyor dost atalim nasil atiliyorsaHaydi bakalım bininci mesajında hayırlı olsun bununserefine 500 elmas atarsın artık bana
Takılma dost Forum burası kazasız belasız ödeme gelsinde gerisi teferruatETKİNLİK GERÇEKTİR İLK ÖDEME GELİYOR BÜYÜK İHTİMALLE İKİNCİ ÖDEMEDE 30BİN DAĞITIM YAPACAĞIM O BANA KÖTÜ LAF SÖYELEYEN ARKADAŞLARA GELİCEK OLURSAK HAYATTA BAŞARISIZ OLMAYA DEVAM EDİN BAŞKA BİR SÖZÜM YOKTUR