Bol bol sans sayin tek ✋✋🧿Bir tezgah dönmezse güzel tercih. Gelirse son bir adim yapariz dostlar.. bol şanslar Ekli dosyayı görüntüle 881206
Kötü söz sahibine aittir. Kazanç senin dağıtıp dağıtmamak ayrı şey. Ödemeni al gerisi hava civaETKİNLİK GERÇEKTİR İLK ÖDEME GELİYOR BÜYÜK İHTİMALLE İKİNCİ ÖDEMEDE 30BİN DAĞITIM YAPACAĞIM O BANA KÖTÜ LAF SÖYELEYEN ARKADAŞLARA GELİCEK OLURSAK HAYATTA BAŞARISIZ OLMAYA DEVAM EDİN BAŞKA BİR SÖZÜM YOKTUR
Ortada bi tezgah varsa Esref Tek tezgahi bozar dost bol sansBir tezgah dönmezse güzel tercih. Gelirse son bir adim yapariz dostlar.. bol şanslar Ekli dosyayı görüntüle 881206
Goremessin dostreis etkinlik nerde yanlıs anlama goremiyomda
Bu seferde oyalarlarsa ümidini kes dostum o paradan inşallah yatırırlarÇEKİM VERDİM BEKLEMEDE ŞUAN ARKADAŞLAR
Ne etkinliği bu reisETKİNLİK GERÇEKTİR İLK ÖDEME GELİYOR BÜYÜK İHTİMALLE İKİNCİ ÖDEMEDE 30BİN DAĞITIM YAPACAĞIM O BANA KÖTÜ LAF SÖYELEYEN ARKADAŞLARA GELİCEK OLURSAK HAYATTA BAŞARISIZ OLMAYA DEVAM EDİN BAŞKA BİR SÖZÜM YOKTUR
Onlar yaparsa o zaman kesin o laf söyleyen adamlara çıkar bizde seyrederiz
Bol şans bu lig hiç güven vermiyorBir tezgah dönmezse güzel tercih. Gelirse son bir adim yapariz dostlar.. bol şanslar Ekli dosyayı görüntüle 881206
Bol şansBir tezgah dönmezse güzel tercih. Gelirse son bir adim yapariz dostlar.. bol şanslar Ekli dosyayı görüntüle 881206
He o her zaman oliyorEtkinlik acaba gercekmi trolmu kavgası![]()
BolşansBir tezgah dönmezse güzel tercih. Gelirse son bir adim yapariz dostlar.. bol şanslar Ekli dosyayı görüntüle 881206
45 kalan 35Bir tezgah dönmezse güzel tercih. Gelirse son bir adim yapariz dostlar.. bol şanslar Ekli dosyayı görüntüle 881206
Sen hayirlisiyla bi odemeyi al komser bey ✋✋🧿
Bol sanslarBir tezgah dönmezse güzel tercih. Gelirse son bir adim yapariz dostlar.. bol şanslar Ekli dosyayı görüntüle 881206
Bol şansBir tezgah dönmezse güzel tercih. Gelirse son bir adim yapariz dostlar.. bol şanslar Ekli dosyayı görüntüle 881206