- 71,039
- 13,724
- 113
60 atacaklar
Sen bilirsin dostDışarda kalan 4-5 kişi kaldı. Onlar için de emeginin karşılığını almalari için 1 adım daha atar hep beraber uyuruz 🤣🤣
Geriye kalanlara bir takip yapacak misin inan saatlerdir ben de takip ediyorum @EşrefTEK80Babalar size de elveda.. aramızda görmek istemiyoruz sizi de artık..
Walenciannes
Gokaybet
Berkays7
Zeisy
Masoud
@Kashima ağabey size ulasacak birazdan..
Emeğine sağlıkkBabalar size de elveda.. aramızda görmek istemiyoruz sizi de artık..
Walenciannes
Gokaybet
Berkays7
Zeisy
Masoud
bol sans tesekkurlerBabalar size de elveda.. aramızda görmek istemiyoruz sizi de artık..
Walenciannes
Gokaybet
Berkays7
Zeisy
Masoud
Bekliyoruz başkanDışarda kalan 4-5 kişi kaldı. Onlar için de emeginin karşılığını almalari için 1 adım daha atar hep beraber uyuruz 🤣🤣
Kesene bereket dostBabalar size de elveda.. aramızda görmek istemiyoruz sizi de artık..
Walenciannes
Gokaybet
Berkays7
Zeisy
Masoud
Kısmetse olurDışarda kalan 4-5 kişi kaldı. Onlar için de emeginin karşılığını almalari için 1 adım daha atar hep beraber uyuruz 🤣🤣
Süpersin @EşrefTEK80Dışarda kalan 4-5 kişi kaldı. Onlar için de emeginin karşılığını almalari için 1 adım daha atar hep beraber uyuruz 🤣🤣
KralsinDışarda kalan 4-5 kişi kaldı. Onlar için de emeginin karşılığını almalari için 1 adım daha atar hep beraber uyuruz 🤣🤣
Arkadan oynuyor ayip101 ust geldi be
Kazananlar tebriklerBabalar size de elveda.. aramızda görmek istemiyoruz sizi de artık..
Walenciannes
Gokaybet
Berkays7
Zeisy
Masoud
Kesene bereket dost gerçekten ihtiyacım vardı teşekkür ederimBabalar size de elveda.. aramızda görmek istemiyoruz sizi de artık..
Walenciannes
Gokaybet
Berkays7
Zeisy
Masoud
Bekliyoruz dostDışarda kalan 4-5 kişi kaldı. Onlar için de emeginin karşılığını almalari için 1 adım daha atar hep beraber uyuruz 🤣🤣
Vay be aşkımız buraya kadar mıydı dostBabalar size de elveda.. aramızda görmek istemiyoruz sizi de artık..
Walenciannes
Gokaybet
Berkays7
Zeisy
Masoud