- 5,197
- 1,237
- 113
60 çıkmak üzere periyotta
Reis ben ne zaman gelecektimYazilanlari reis 🤣🤣
Uçuşş moduu))))194 bu arada 😂
Seninde emeğine sağlıkKazandın artık gelme konuya daha ,😂
Bizi ne zaman gönderiyorsun 🤣🤣Yazilanlari reis 🤣🤣
Dostlar kazansın biz razıyız. Teşekkür ederim dostum seninde emeğine sağlıkSeninde emeğine sağlık
Tazminati verip kovduBen de kovulmak istiyorum ne yapmam lazım
Mazbatanı sonradan arkandan yolluyorlar dost))))Tazminati verip kovdu
İhbari alamadık
Ekmek kuyruğuSıraya girebilsek keşke 😀
Kaç kişi nasiplendi. Allah ta ona göre veriyor.Ben sabah 11 den beri rollerdeyim dost vallaha Eşreften ilk defa kazanıyorum adam bildiğin para dağıtıyor helal olsun iyi adam
Bize öyle adam denk gelmez nerde aç var bizi bulur 🤣Bence eşref dostun milyonu olsa bize babalar gibi bakar 😂
Öyle tabi dostKaç kişi nasiplendi. Allah ta ona göre veriyor.
Şu yorum için teşekkürler bir tane adam gelip sıkıntı çıkarmaya çalışıyor gelip normal yanıt vermişsin adamsın sen passionBence eşref dostun milyonu olsa bize babalar gibi bakar 😂
Vallahi sabah 10 dan beri o kuyruktayızz dost,, burdan çıkıp benzin kuyruğuna girsem mi diye düşünüyorum bazan))Ekmek kuyruğu
Nasip bakalım belki bulur bizi deVallahi sabah 10 dan beri o kuyruktayızz dost,, burdan çıkıp benzin kuyruğuna girsem mi diye düşünüyorum bazan))
Sıkıntı çıkaran kendine zarar verir dostum. Para gelir geçer önemli olan dostluk bende teşekkür ederim sanaŞu yorum için teşekkürler bir tane adam gelip sıkıntı çıkarmaya çalışıyor gelip normal yanıt vermişsin adamsın sen passion