- 11,261
- 4,159
- 113
Gelsin seridenGelirse son adım daha atar 8 kişiyi daha ugurlariz aramızdan. Bol şanslar reislerimEkli dosyayı görüntüle 904035
Gelsin seridenGelirse son adım daha atar 8 kişiyi daha ugurlariz aramızdan. Bol şanslar reislerimEkli dosyayı görüntüle 904035
Bol şanslar agaGelirse son adım daha atar 8 kişiyi daha ugurlariz aramızdan. Bol şanslar reislerimEkli dosyayı görüntüle 904035
Bol şans dostGelirse son adım daha atar 8 kişiyi daha ugurlariz aramızdan. Bol şanslar reislerimEkli dosyayı görüntüle 904035
rastgeleGelirse son adım daha atar 8 kişiyi daha ugurlariz aramızdan. Bol şanslar reislerimEkli dosyayı görüntüle 904035
Bu sene euroleaguede efsane sayılı maçlar oluyor 12 dk olsa periyotlar nba’e kafa tutacaklar3 tane guzel mac var aslinda![]()
Şimdiden bol şans. Kashima henüz ulaşmadı bilgin olsunDostlar her seferinde söylüyorum lütfen artık. Acele yok. Benim rol de acelesi olan dostumuz takip etmesin. Para basıyoruz çöpe gitmesin acele ile daha kötü sonuçlar alınıyor. Lütfen sakin kalalim
Aceleye gerek yok.Az para atmıyon. hem sohbet ediyoz hemde eğleniyoruz.Dostlar her seferinde söylüyorum lütfen artık. Acele yok. Benim rol de acelesi olan dostumuz takip etmesin. Para basıyoruz çöpe gitmesin acele ile daha kötü sonuçlar alınıyor. Lütfen sakin kalalim