- 39,263
- 14,282
- 113
Bol şanslar tek dostSurekli oran ve barem değişti.. bol şanslar Ekli dosyayı görüntüle 904087
Bol şanslar tek dostSurekli oran ve barem değişti.. bol şanslar Ekli dosyayı görüntüle 904087
iki kisi var bildigimde isim vermiyim . kendilerini biliyor zatenPara attığın kişilerden bir tanesi ana hesaptan alan yan hesabindan yikamaya devam eder şaşmaz bu forumlarda
@kanuni1453 banlandiysan tekrar foruma katılma hakkına sahip değilsin ki sen dost rolle katiliyorsun
Kardeşim yani saatlerdir takip etmişim en çok ben takip ettim senle heyecanlandım yani demi ama beni hep eş geçtin sence bu doğru mu empati yap birazKardeşim yeter yahu.. mesaj sayına bak katılış tarihine bak. Ben sana odul atsam Forum da beni topa tutarlar. Üstüne birde taş taş geçerler benimle. Hele bir katil iki üç gün bir bakalım kimsin nesin dost hemen ilk rolde yüz tane aynı mesaj ayiptir be
Bol şanslarSurekli oran ve barem değişti.. bol şanslar Ekli dosyayı görüntüle 904087
Bol şansSurekli oran ve barem değişti.. bol şanslar Ekli dosyayı görüntüle 904087
bol sansin olsun bu da gelsin bakalimSurekli oran ve barem değişti.. bol şanslar Ekli dosyayı görüntüle 904087
Her binli rakamda alabiliyozmu yav40bin olmuşuz haberimiz yok
Başkanın kapıyı bi çalayım