RoyalKing21
ALLAH DELİKANLİ KALPLERE GÜZEL KADERLER YAZAR..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
- 1,156
- 417
- 83
@EşrefTEK80 Çoklu hesaplara dikkat et. 😁Anladın sen onu
Hangi 17 yaaTek merak ettiğim 17 den beri aralıksız takip eden var mi
Para attığın kişilerden bir tanesi ana hesaptan alan yan hesabindan yikamaya devam eder şaşmaz bu forumlardaKardeşim yeter yahu.. mesaj sayına bak katılış tarihine bak. Ben sana odul atsam Forum da beni topa tutarlar. Üstüne birde taş taş geçerler benimle. Hele bir katil iki üç gün bir bakalım kimsin nesin dost hemen ilk rolde yüz tane aynı mesaj ayiptir be
Valla böyle insanlar beni hayattan soğutuyor yavPara attığın kişilerden bir tanesi ana hesaptan alan yan hesabindan yikamaya devam eder şaşmaz bu forumlarda
40bin olmuşuz haberimiz yok4000 mesajdır burdayım sıranı bekle kardo 🤣🤣
300 500 için tekrar hesap açıp ordan mi takip ediyorlar millet iyice düşmüş deaenePara attığın kişilerden bir tanesi ana hesaptan alan yan hesabindan yikamaya devam eder şaşmaz bu forumlarda
RastgeleSurekli oran ve barem değişti.. bol şanslar Ekli dosyayı görüntüle 904087
Getiricez inşallahSurekli oran ve barem değişti.. bol şanslar Ekli dosyayı görüntüle 904087
Multi hesapların sıkıntısı çok dostPara attığın kişilerden bir tanesi ana hesaptan alan yan hesabindan yikamaya devam eder şaşmaz bu forumlarda
Bolşans kral,,buda güzel olsun yakışır,,Surekli oran ve barem değişti.. bol şanslar Ekli dosyayı görüntüle 904087
Bol sans takipleyelim bakalimSurekli oran ve barem değişti.. bol şanslar Ekli dosyayı görüntüle 904087
Bol şansSurekli oran ve barem değişti.. bol şanslar Ekli dosyayı görüntüle 904087
Bol şansSurekli oran ve barem değişti.. bol şanslar Ekli dosyayı görüntüle 904087