- 1,508
- 803
- 113
6 kişi vardık hep topu kaynak yapanlar olduTakip edipde kimse dışinda kalsın istemiyorum emek harcadi herkes
6 kişi vardık hep topu kaynak yapanlar olduTakip edipde kimse dışinda kalsın istemiyorum emek harcadi herkes
Listeyi yapayım mıBilemedim nasıl yapalım. İsterseniz takipçi sayisini belirleyelim 5000 TL yi bilelim kişi başı. 16 kişi yok dediğiniz gibi
Kral @zeisy Seyit liste yapsın takip eden alsın kimsenin hakkı kimseyegecmesinTakip edipde kimse dışinda kalsın istemiyorum emek harcadi herkes
Bu daha mantıklı işte adam zaten hep açıo dağıtıyor sağolsın @EşrefTEK809 kişiye 550-600 arası bir tutar işte muhtemelen
Skrinar da benle en başından butdaydı 9 kişilik listede yokTakip edipde kimse dışinda kalsın istemiyorum emek harcadi herkes
Aynen kardeşim en çok takip edene emek harcayana gönder benceTakip edipde kimse dışinda kalsın istemiyorum emek harcadi herkes
Ben varmiyim Ağa içinden ne geliyorsa onu de Kazancın Daim olsun KESENEE BEREKET eline sağlık iyi iş çıkardınTakip edipde kimse dışinda kalsın istemiyorum emek harcadi herkes
Daha liste almadan adam sallamaya basladiYap bir liste kral hak geçmesin
aynen mantıklı .10 kişi 500 TL liste geliyor birazdan dostlar @JoeQuanqa arkadaş ilgileniyor
Aglamak istiyorumSkrinar da benle en başından butdaydı 9 kişilik listede yok
Kesene bereket dostum vay be kod takibinden nerelere gelsin aman bozulmasın10 kişi 500 TL liste geliyor birazdan dostlar @JoeQuanqa arkadaş ilgileniyor
Ağlama dur halledicezAglamak istiyorum
Joq dostta olur dost hak gecirmek10 kişi 500 TL liste geliyor birazdan dostlar @JoeQuanqa arkadaş ilgileniyor
Kardeşim adam takibi bırakmış ondan almadık bizde başta takip ettiğini biliyoruz o zaman istersen listeyi 20 kişide çıkarırız takibi bırakanları ekleyelim ödül alma istermisinSkrinar da benle en başından butdaydı 9 kişilik listede yok
SustumKardeşim adam takibi bırakmış ondan almadık bizde başta takip ettiğini biliyoruz o zaman istersen listeyi 20 kişide çıkarırız takibi bırakanları ekleyelim ödül alma istermisin