Tebrikler Eşref tek alemde teksüper olan sensin seçtiğin maç seçimleriyle sonu güzel bitti kanka eyvallah .
Tebrikler Eşref tek alemde teksüper olan sensin seçtiğin maç seçimleriyle sonu güzel bitti kanka eyvallah .
Dost karışmak gibi olmasın baştan beri takip edenden seç 16 kişi yoktuk bile laTamam Beyler dediğiniz gibi yapalım 16 dosta 300 TL 😀😀
Tebrikler dost aksamcı dostlar icin rol olur mu bugün deTam istediğimiz yerde kaldık 🤣🤣Ekli dosyayı görüntüle 886048
300 tldeki listede herkes var dağıtacağın 2500 ü onlara bölüştürürsünBilemedim nasıl yapalım. İsterseniz takipçi sayisini belirleyelim 5000 TL yi bilelim kişi başı. 16 kişi yok dediğiniz gibi
10 kişiye 500er tl misBilemedim nasıl yapalım. İsterseniz takipçi sayisini belirleyelim 5000 TL yi bilelim kişi başı. 16 kişi yok dediğiniz gibi
Tebrikler Eşref tek alemde tek 👍 yeşil ışık yak dedim yaktın helalSuperr.. bu rol biter Beyler 5 arkadaşa da 500 TL liste atcam şimdi. Birazdan yeniden devam edeceğim ben . Herkesin emeğine yüreğine saglik süpersiniz dostlarim
Kanka hak geçer 13.39dan beri burada destekteydikBilemedim nasıl yapalım. İsterseniz takipçi sayisini belirleyelim 5000 TL yi bilelim kişi başı. 16 kişi yok dediğiniz gibi
Atam haklıDost karışmak gibi olmasın baştan beri takip edenden seç 16 kişi yoktuk bile la
Bakiyimmi ben ?Bilemedim nasıl yapalım. İsterseniz takipçi sayisini belirleyelim 5000 TL yi bilelim kişi başı. 16 kişi yok dediğiniz gibi
varsa yer beni de dahil et hocam😂Bilemedim nasıl yapalım. İsterseniz takipçi sayisini belirleyelim 5000 TL yi bilelim kişi başı. 16 kişi yok dediğiniz gibi
Seyit dağıtıcı sen misin kral?Özelden sana yazdim dost bakarsin
Bak zeisy ya arada kaynatmayın sonradan gelip dahil oluyor milletBakiyimmi ben ?
Bilmiyom kiSeyit dağıtıcı sen misin kral?
Ben varım arkdslar çalışıyordum ama arada işi bıraktım geldim tezavrat yapıp takıma destek oldum yani 👏Bilemedim nasıl yapalım. İsterseniz takipçi sayisini belirleyelim 5000 TL yi bilelim kişi başı. 16 kişi yok dediğiniz gibi
Yap bir liste kral hak geçmesinBakiyimmi ben ?