- 2,044
- 367
- 83
İban olsunPapel yok iban saliyimmi dost
İban olsunPapel yok iban saliyimmi dost
aynen öyle haTam istediğimiz yerde kaldık 🤣🤣Ekli dosyayı görüntüle 886048
Beni koymamış yavHerkes var heralde begenen yok![]()
Ya kral biz sevdiğimiz adamlara yazıyoruz sadece kötü niyetli değil yanlış anlamahocam senin boyun devrilsin ya adamı düzelttim kötü bişe mi yaptım alla alla![]()
Tebrikler.Tam istediğimiz yerde kaldık 🤣🤣Ekli dosyayı görüntüle 886048
Beğendik dost kesene bereketArkadaşlar az önceki listede olmayanlar sadece bi beğenilir mi , o isimleri kontrol edelim
Pala yok onlaraPapel kullanmayanlar ne yapacak
Bende sadece iban var kardeşimDost bi papel atsan dağıtım için olur mu
biliyorum canım yukarıdaki adamı taklit ettimYa kral biz sevdiğimiz adamlara yazıyoruz sadece kötü niyetli değil yanlış anlama
Özelden sana yazdim dost bakarsinDost bi papel atsan dağıtım için olur mu
Aynen öyle katılıyorum knkama sabahtan beri takip ettik destek olduk eşrefimeKral gonderecegin miktarı herkese eşit gondersen daha iyi olur bence öbür listede kişi başı 300 burada 500 herkes canla vasla takip etti zaten ama yinede sen bilirsin
Aynen öle en çok ben sen şakir ettikAynen öyle katılıyorum knkama sabahtan beri takip ettik destek olduk eşrefime
o kadar kişi yoktukTamam Beyler dediğiniz gibi yapalım 16 dosta 300 TL 😀😀
KesinlikleKral gonderecegin miktarı herkese eşit gondersen daha iyi olur bence öbür listede kişi başı 300 burada 500 herkes canla vasla takip etti zaten ama yinede sen bilirsin
Gönlünden ne gelirse onu gönderTamam Beyler dediğiniz gibi yapalım 16 dosta 300 TL 😀😀
Iban saldim sana listeyide iletirsen sallarimTamam Beyler dediğiniz gibi yapalım 16 dosta 300 TL 😀😀