- 11,842
- 5,734
- 113
Soğutmadan gönder derken kuponu gönder dedikKızma kral hemen aa
Soğutmadan gönder derken kuponu gönder dedikKızma kral hemen aa
Belirledi isimleri zaten kardeşimorası kolay kaptan belirler
süper olan sensin seçtiğin maç seçimleriyle sonu güzel bitti kanka eyvallah .Superr.. bu rol biter Beyler 5 arkadaşa da 500 TL liste atcam şimdi. Birazdan yeniden devam edeceğim ben . Herkesin emeğine yüreğine saglik süpersiniz dostlarim
OkeSoğutmadan gönder derken kuponu gönder dedik
ana kupon başkaBelirledi isimleri zaten kardeşim
Kesene berekeet dost bitazdan yine wonlarini beklerizSuperr.. bu rol biter Beyler 5 arkadaşa da 500 TL liste atcam şimdi. Birazdan yeniden devam edeceğim ben . Herkesin emeğine yüreğine saglik süpersiniz dostlarim
Gokaybet boyun devrilsin hemiana kupon başka
Dost bi papel atsan dağıtım için olur muKesene berekeet dost bitazdan yine wonlarini bekleriz![]()
Herkes var heralde begenen yokArkadaşlar az önceki listede olmayanlar sadece bi beğenilir mi , o isimleri kontrol edelim
Papel yok iban saliyimmi dostDost bi papel atsan dağıtım için olur mu
Eşref kafdesim benim ilk takipti kusura bakma yanlış yada komik. Şeyler söylemiş olabilirim . Gerçekten ismim çıktı nasıl ulaşacak bize dağıtımSuperr.. bu rol biter Beyler 5 arkadaşa da 500 TL liste atcam şimdi. Birazdan yeniden devam edeceğim ben . Herkesin emeğine yüreğine saglik süpersiniz dostlarim
hocam senin boyun devrilsin ya adamı düzelttim kötü bişe mi yaptım alla allaGokaybet boyun devrilsin hemi
Kral gonderecegin miktarı herkese eşit gondersen daha iyi olur bence öbür listede kişi başı 300 burada 500 herkes canla vasla takip etti zaten ama yinede sen bilirsinArkadaşlar az önceki listede olmayanlar sadece bi beğenilir mi , o isimleri kontrol edelim
daim olsunTam istediğimiz yerde kaldık 🤣🤣Ekli dosyayı görüntüle 886048
Sana birazdan mesaj atilacak kardeş yada konuyu takip etEşref kafdesim benim ilk takipti kusura bakma yanlış yada komik. Şeyler söylemiş olabilirim . Gerçekten ismim çıktı nasıl ulaşacak bize dağıtım