Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling EşrefTEK80 / Kasa 5K Hedef 18K

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Slayer33

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,240
2,469
113
150 yi görmesi lazım. Su macin bizimkiler cok kasmis :)

Athena

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,387
4,919
113
Sayalım da beyler şu ödül almadım kafasından çıksa herkes bi. @EşrefTEK80 keşke öyle alıştırmasaydın ınsanları. İyi niyetlisin ama kullanmaya çalışıyor insanlar.
Ayni adamlara ödül verip durmasın o zaman o da dostum zaten genelde belli hep aynı tayfa adamdan ödül alip gidiyor birinjn de roll açtığını görmedim bak ben bu esref in 3 rolünü takip ettim hemde upuzun roller hiçbirinde bana ödül vermedi daha da kendime saygımdan ne rolüne katılırım ne de başka bisey ama senin dediğin gibi kullaniyolarlar ve buna müsade ediyorsa bırak o da onun tercihi devam etsin

Mkrc53

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
14,673
10,373
113
38 3.çeyrek
38 son çeyrek bu iş tamam :)

MR.YK

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
21,458
7,966
113
Başla sayalım

MR.YK

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
21,458
7,966
113
Ayni adamlara ödül verip durmasın o zaman o da dostum zaten genelde belli hep aynı tayfa adamdan ödül alip gidiyor birinjn de roll açtığını görmedim bak ben bu esref in 3 rolünü takip ettim hemde upuzun roller hiçbirinde bana ödül vermedi daha da kendime saygımdan ne rolüne katılırım ne de başka bisey ama senin dediğin gibi kullaniyolarlar ve buna müsade ediyorsa bırak o da onun tercihi devam etsin
İşte iyi niyetinden o farklı bırsey değil. Şu da var aynı adamlarda olsa adam takıp edıyorsa hakkıdır gorusundeyım ben. Neyse konuyu dagıtlamyalım biz yınede saymaya devam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...