Biz dahil değil miyiz eşrefimTekrardan herkese selamlar dostlar.. hedefe ulasirsak 5+3 dosta ödül verelim
Bol şansÖdül eklemişler 1500 buda kenarda dursun bakiye desteği olur belki. Ekli dosyayı görüntüle 893519
5 o dediklerin ayriyeten de 3 kişi daha olcak reis. Yasak işte muhabbetini yapamıyoruz o yüzden6 kişi için tek adım rol yapicam demiştin onu soruyorum
5 kat 1.3 bu bi ara bana da eklenmaıtıÖdül eklemişler 1500 buda kenarda dursun bakiye desteği olur belki. Ekli dosyayı görüntüle 893519
Efendim krall
Haydi bol şansÖdül eklemişler 1500 buda kenarda dursun bakiye desteği olur belki. Ekli dosyayı görüntüle 893519
Ayni adamlara ödül verip durmasın o zaman o da dostum zaten genelde belli hep aynı tayfa adamdan ödül alip gidiyor birinjn de roll açtığını görmedim bak ben bu esref in 3 rolünü takip ettim hemde upuzun roller hiçbirinde bana ödül vermedi daha da kendime saygımdan ne rolüne katılırım ne de başka bisey ama senin dediğin gibi kullaniyolarlar ve buna müsade ediyorsa bırak o da onun tercihi devam etsinSayalım da beyler şu ödül almadım kafasından çıksa herkes bi. @EşrefTEK80 keşke öyle alıştırmasaydın ınsanları. İyi niyetlisin ama kullanmaya çalışıyor insanlar.
Deminki rolde Sen miydin takip edenEfendim krall
Anladım dostum bol şanslar tşk ederim sözünü tuttuğun icin5 o dediklerin ayriyeten de 3 kişi daha olcak reis. Yasak işte muhabbetini yapamıyoruz o yüzden
EvetDeminki rolde Sen miydin takip eden
Davetiye mi bekliyorsun IBAN atsana
İşte iyi niyetinden o farklı bırsey değil. Şu da var aynı adamlarda olsa adam takıp edıyorsa hakkıdır gorusundeyım ben. Neyse konuyu dagıtlamyalım biz yınede saymaya devamAyni adamlara ödül verip durmasın o zaman o da dostum zaten genelde belli hep aynı tayfa adamdan ödül alip gidiyor birinjn de roll açtığını görmedim bak ben bu esref in 3 rolünü takip ettim hemde upuzun roller hiçbirinde bana ödül vermedi daha da kendime saygımdan ne rolüne katılırım ne de başka bisey ama senin dediğin gibi kullaniyolarlar ve buna müsade ediyorsa bırak o da onun tercihi devam etsin
Ödül eklemişler 1500 buda kenarda dursun bakiye desteği olur belki. Şansın bol olsun kral Ben bayılmaya gidiyorum şu dağıtımı yaptıktan sonra