Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling EşrefTEK80 / Kasa 20K Hedef 50K

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

AzraeL

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,449
8,089
113
Beyler o mac kaç kaç bitti acaba kaldırıldı sitede toplam kaç çıktı acaba

keskin4455

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
39,243
14,269
113
Abi Şurada kaç kişi fayda gördü bak kaç gündür. Şimdi ben konuya dahil olup uzatsam o bir iki kişi yüzünden konu banlanacak sonra burda insanların belki emeği yarım kalacak. Belki gerçekten ihtiyacı olana gidecek olan şey gidemeyecek. Benlik sorun yok konu banlanirsa cebimde kalır. Ama ben böyle düşünmüyorum ki herkes faydalansın istiyorum. Huzuru bozan arkadaşlara cevap dahi vermeyin sadece yönetime bildir yapalım. Başkan öyle olmasını istedi. Onlar gereğini yapacaktır. Birde şu yasak olan şeyi lütfen rica ediyorum ballandirmayalim
Adamların alacağı var gibi yapışıyor lar ayıptır ya
Sen takma

RamizAmca

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
3,464
1,568
113
Abi Şurada kaç kişi fayda gördü bak kaç gündür. Şimdi ben konuya dahil olup uzatsam o bir iki kişi yüzünden konu banlanacak sonra burda insanların belki emeği yarım kalacak. Belki gerçekten ihtiyacı olana gidecek olan şey gidemeyecek. Benlik sorun yok konu banlanirsa cebimde kalır. Ama ben böyle düşünmüyorum ki herkes faydalansın istiyorum. Huzuru bozan arkadaşlara cevap dahi vermeyin sadece yönetime bildir yapalım. Başkan öyle olmasını istedi. Onlar gereğini yapacaktır. Birde şu yasak olan şeyi lütfen rica ediyorum ballandirmayalim
Sorun yokk unutma hainin kapısı içeriden kilit tutmaz senin yerinde olsam dm kutumu kapatırım

zeisy

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
24,019
7,699
113
Iyi yapiyorsun hos yapiyorsun ama2 3 gündür gördüğüm kadariyla bir kac kisiyi resmen maasa baglamis gibisin her konunda olup alip giden adamlar ihtiyaclarini olduğunu da sanmiyorum barriosun dedgi gibi 250 isteyip arkada 5 10k basan adam cok

cenk55

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
15,766
5,332
113
Tmm kral mesaj alındı ve saatlerdir zaten bu kurallara dikkat ederek takip ediyor ve destek veriyoruzz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...