- 7,449
- 8,089
- 113
Beyler o mac kaç kaç bitti acaba kaldırıldı sitede toplam kaç çıktı acaba
Adamların alacağı var gibi yapışıyor lar ayıptır yaAbi Şurada kaç kişi fayda gördü bak kaç gündür. Şimdi ben konuya dahil olup uzatsam o bir iki kişi yüzünden konu banlanacak sonra burda insanların belki emeği yarım kalacak. Belki gerçekten ihtiyacı olana gidecek olan şey gidemeyecek. Benlik sorun yok konu banlanirsa cebimde kalır. Ama ben böyle düşünmüyorum ki herkes faydalansın istiyorum. Huzuru bozan arkadaşlara cevap dahi vermeyin sadece yönetime bildir yapalım. Başkan öyle olmasını istedi. Onlar gereğini yapacaktır. Birde şu yasak olan şeyi lütfen rica ediyorum ballandirmayalim
Sorun yokk unutma hainin kapısı içeriden kilit tutmaz senin yerinde olsam dm kutumu kapatırımAbi Şurada kaç kişi fayda gördü bak kaç gündür. Şimdi ben konuya dahil olup uzatsam o bir iki kişi yüzünden konu banlanacak sonra burda insanların belki emeği yarım kalacak. Belki gerçekten ihtiyacı olana gidecek olan şey gidemeyecek. Benlik sorun yok konu banlanirsa cebimde kalır. Ama ben böyle düşünmüyorum ki herkes faydalansın istiyorum. Huzuru bozan arkadaşlara cevap dahi vermeyin sadece yönetime bildir yapalım. Başkan öyle olmasını istedi. Onlar gereğini yapacaktır. Birde şu yasak olan şeyi lütfen rica ediyorum ballandirmayalim
Iyi yapiyorsun hos yapiyorsun ama2 3 gündür gördüğüm kadariyla bir kac kisiyi resmen maasa baglamis gibisin her konunda olup alip giden adamlar ihtiyaclarini olduğunu da sanmiyorum barriosun dedgi gibi 250 isteyip arkada 5 10k basan adam cokAbi Şurada kaç kişi fayda gördü bak kaç gündür. Şimdi ben konuya dahil olup uzatsam o bir iki kişi yüzünden konu banlanacak sonra burda insanların belki emeği yarım kalacak. Belki gerçekten ihtiyacı olana gidecek olan şey gidemeyecek. Benlik sorun yok konu banlanirsa cebimde kalır. Ama ben böyle düşünmüyorum ki herkes faydalansın istiyorum. Huzuru bozan arkadaşlara cevap dahi vermeyin sadece yönetime bildir yapalım. Başkan öyle olmasını istedi. Onlar gereğini yapacaktır. Birde şu yasak olan şeyi lütfen rica ediyorum ballandirmayalim
51Beyler o mac kaç kaç bitti acaba kaldırıldı sitede toplam kaç çıktı acaba
Tmm kral mesaj alındı ve saatlerdir zaten bu kurallara dikkat ederek takip ediyor ve destek veriyoruzzAbi Şurada kaç kişi fayda gördü bak kaç gündür. Şimdi ben konuya dahil olup uzatsam o bir iki kişi yüzünden konu banlanacak sonra burda insanların belki emeği yarım kalacak. Belki gerçekten ihtiyacı olana gidecek olan şey gidemeyecek. Benlik sorun yok konu banlanirsa cebimde kalır. Ama ben böyle düşünmüyorum ki herkes faydalansın istiyorum. Huzuru bozan arkadaşlara cevap dahi vermeyin sadece yönetime bildir yapalım. Başkan öyle olmasını istedi. Onlar gereğini yapacaktır. Birde şu yasak olan şeyi lütfen rica ediyorum ballandirmayalim
Toplam sayısı iki takımın
Bol şans dost getirelimBurası gelirse son adimi atarız.. son per efsane sayılar olacak gibime geldi... Yazdım ve kurudu 🤣🤣Ekli dosyayı görüntüle 903265
Bol şansBurası gelirse son adimi atarız.. son per efsane sayılar olacak gibime geldi... Yazdım ve kurudu 🤣🤣Ekli dosyayı görüntüle 903265
49-77 idi son gördüğümdeToplam sayısı iki takımın
gelsinnnnnnnnnnnnnnnnnnBurası gelirse son adimi atarız.. son per efsane sayılar olacak gibime geldi... Yazdım ve kurudu 🤣🤣Ekli dosyayı görüntüle 903265
Guzelmis buBurası gelirse son adimi atarız.. son per efsane sayılar olacak gibime geldi... Yazdım ve kurudu 🤣🤣Ekli dosyayı görüntüle 903265
Hadi bol şans agaBurası gelirse son adimi atarız.. son per efsane sayılar olacak gibime geldi... Yazdım ve kurudu 🤣🤣Ekli dosyayı görüntüle 903265
bol şanslarrBurası gelirse son adimi atarız.. son per efsane sayılar olacak gibime geldi... Yazdım ve kurudu 🤣🤣Ekli dosyayı görüntüle 903265
Bol sanslarBurası gelirse son adimi atarız.. son per efsane sayılar olacak gibime geldi... Yazdım ve kurudu 🤣🤣Ekli dosyayı görüntüle 903265
Bol şanslar eşref az önceki maç skor kaç kaç bitti bilgin var mıBurası gelirse son adimi atarız.. son per efsane sayılar olacak gibime geldi... Yazdım ve kurudu 🤣🤣Ekli dosyayı görüntüle 903265