- 19,541
- 13,769
- 113
Gozu olanin gozu ciksin 🧿🧿Allah kazanclarini daim etsin canoo✋✋Sen dostsun reis gizli hayranlarim duvar yumrukluyor şuan kupon geldi ağlıyorlar,🤣🤣
Gozu olanin gozu ciksin 🧿🧿Allah kazanclarini daim etsin canoo✋✋Sen dostsun reis gizli hayranlarim duvar yumrukluyor şuan kupon geldi ağlıyorlar,🤣🤣
Tebrikler oguzhanimGozu olanin gozu ciksin 🧿🧿Allah kazanclarini daim etsin canoo✋✋
Herzaman dediğimiz gibi kralSen dostsun reis gizli hayranlarim duvar yumrukluyor şuan kupon geldi ağlıyorlar,🤣🤣
Kardeşim sen burda dağıtım yapan eli açık birisin ben açık yazıyorum senin gibisini bu forum görmedi helal sanaSen dostsun reis gizli hayranlarim duvar yumrukluyor şuan kupon geldi ağlıyorlar,🤣🤣
😂😂Tebrikler oguzhanim
T den gelsin aklına işte trx trc20 tron aynıYahu kafam karışti. Trc20 hangisi dostlar? Tron mu usdt miEkli dosyayı görüntüle 894412
Abıo😀@Enişte reisim etiket atmaya korkuyorum anladın sen 🤣🤣
Çekilişmi kral yoksa senmi belirliyon 🙂@Enişte reisim etiket atmaya korkuyorum anladın sen 🤣🤣
Aman hiç karıştırma kuponla yırtsan iyi işler güçler de terse döner 🤣@Enişte reisim etiket atmaya korkuyorum anladın sen 🤣🤣
Gayet makullllDostlar burdan devam edecek çekim gelince
LetsgoDostlar burdan devam edecek çekim gelince
Beklemedeyiz sorun yokDostlar burdan devam edecek çekim gelince
Devam @EşrefTEK80Dostlar burdan devam edecek çekim gelince
TamamdirDostlar burdan devam edecek çekim gelince