- 10,970
- 4,067
- 113
saghec dm bekliyorum canım
bsYatirimi yaptim maç geliyor birazdan hazır mıyız toplanalim hemen dostlar mola bitti 😀😀
HazırızYatirimi yaptim maç geliyor birazdan hazır mıyız toplanalim hemen dostlar mola bitti 😀😀
Bol şanslarYatirimi yaptim maç geliyor birazdan hazır mıyız toplanalim hemen dostlar mola bitti 😀😀
EvetYatirimi yaptim maç geliyor birazdan hazır mıyız toplanalim hemen dostlar mola bitti 😀😀
BekliyoruzYatirimi yaptim maç geliyor birazdan hazır mıyız toplanalim hemen dostlar mola bitti 😀😀
Sana mı atıyoruz 🥰🥰🥰🤭saghec dm bekliyorum canım
Gönder gelsin hocaYatirimi yaptim maç geliyor birazdan hazır mıyız toplanalim hemen dostlar mola bitti 😀😀
Masa tenisi oyna eşref 40 dk sonra güzel maçlar var yetişsin millet 🤣 maçlar hep güzel zaten kurusıkıya gelince ama oynayınca 2 tane Yanyana koyamıyoruzYatirimi yaptim maç geliyor birazdan hazır mıyız toplanalim hemen dostlar mola bitti 😀😀
Börek😁Masa tenisi oyna eşref 40 dk sonra güzel maçlar var yetişsin millet 🤣 maçlar hep güzel zaten kurusıkıya gelince ama oynayınca 2 tane Yanyana koyamıyoruz
Ev sahibi geldi bakamadım dostum buraya yazdım sana 🙏🏻🤭saghec dm bekliyorum canım
Bol şansBu gelirse Çarşı karışır dostlar.. çok güvendiğim maçım var maç başı daha o.Ekli dosyayı görüntüle 894423