Kim onlar Laz dost?Forumda 3 tane bestim var
Para almam,vermem o gun bitti orda hersey
Kim onlar Laz dost?Forumda 3 tane bestim var
Para almam,vermem o gun bitti orda hersey
Listeyi sonlarda yaptıkdost 2.admda geldim 18.sayfadan itibaren varım canın sağolsun söyleyebilirdin boşuna takip etmezdik emeğe yazık oldu boşu boşuna .
ya umrumda değil en azından söylense parasında değilim salak gibi hissediyorum şuan kendimi vallaStüdyoda duygusal anlar
Dün ödül aldinadım 1 den beri vardım bu ne
TebriklerBeklemedeyiz dostlarEkli dosyayı görüntüle 885506
En sevdiğim görüntüBeklemedeyiz dostlarEkli dosyayı görüntüle 885506
ok dost bol şans.Listeyi sonlarda yaptık
Kral Atarim sana ayipsin böyle seyler yazma yahuya umrumda değil en azından söylense parasında değilim salak gibi hissediyorum şuan kendimi valla![]()
bu konuda öyle bi şart yoktu 1 2 sanki 1k aldık 250 aldık hepi topu 3 alan bu listede vardirDün ödül aldin
Yorma
Sen number one gerisi kalsin 😂Kim onlar Laz dost?
"Lütfen"lik bi durum yok, gercek ne ise oAbi rica ediyorum lütfen ama lütfen ya
yok la istemiyorum param var sıkıntı yok.Kral Atarim sana ayipsin böyle seyler yazma yahu
Ayni sekilde reisya umrumda değil en azından söylense parasında değilim salak gibi hissediyorum şuan kendimi valla![]()
Bu sitenin çapı nedir . Mesela bilindik sitelere kıyaslama yaparsak şundan iyidir diyebileceğimiz site nedirBeklemedeyiz dostlarEkli dosyayı görüntüle 885506
Allah allah parayi sen mi dagitiyon ? Konu sahibi öyle demiyor amabu konuda öyle bi şart yoktu 1 2 sanki 1k aldık 250 aldık hepi topu 3 alan bu listede vardir
sonda neye göre liste yapıyon aga boyle bi mantik varmı![]()
Laz hangisi? Gofret mi? Jzwnjzjsnw
Dinamo 1 saat içinde gönderiyorBeklemedeyiz dostlarEkli dosyayı görüntüle 885506
Salma kendini karam birazdan yeni rol açılır ordan kaparsın çorbayı motivasyonunu bozma başını dik tutya umrumda değil en azından söylense parasında değilim salak gibi hissediyorum şuan kendimi valla![]()