- 9,233
- 6,367
- 113
@Lazistan08 liste hazır mu dost
Forumda 3 tane bestim var@Lazistan08 herkesi tanıdın ama degilmi o günden sonra![]()
İşin en zor kizmiÇekim verildi ödeme gelince dağıtım yapilacak listemiz hazır
Sansin daim olsun dostDostlar herkesin emeğine yüreğine sağlık
Hayırlı olsunÇekim verildi ödeme gelince dağıtım yapilacak listemiz hazır
Oğlan dayı oğlanİşin en zor kizmi
En Zoru ibana para gondermek 😂İşin en zor kizmi
I am jose mourinhoAsıl 15-16 saat çalışıp evine ekmek götüren adamın işi zordur dost
Sendeyiz reis @Lazistan08@Lazistan08 liste hazır mu dost
Eline sağlık dost aynı valla 7 de işten çıktım sabah 6.5 yataktan kalk şu saatte eve gelOkadar calistim eve girmedim listeyi yaptim
Çok sukur
Benimde 4 diyebilirimForumda 3 tane bestim var
Para almam,vermem o gun bitti orda hersey
O kim ola dost ?Dostlarim çok aşırı fazla mesaj var bakamıyorum bakmamim imkanı yok. Adaletine guvendigimiz bir dostumuz listemizi hazırladı lütfen kimse itiraz etmesin daha önce faydalanamayan öncelikli, hakedenler alındı. Ben birazdan tekrar devam edeceğim tekrar dahil olabilir adı olmayanlar. Ama lutfen rica ediyorum konuyu kirletmeyelim tartışma ile.
Üstte Adam acikladi ödül almayanlar oncelikli,Sendeyiz reis @Lazistan08
Çok teşekkür ederim dostum kesene bereket versin inşallah 🙏🏻Listemiz bu şekilde dostlar hepinize hepimize hayırlı olsun güle güle kullansın herkesEkli dosyayı görüntüle 885503
Dalga mi geciyorsun hacı ?Listemiz bu şekilde dostlar hepinize hepimize hayırlı olsun güle güle kullansın herkesEkli dosyayı görüntüle 885503
Kesene bereket dostListemiz bu şekilde dostlar hepinize hepimize hayırlı olsun güle güle kullansın herkesEkli dosyayı görüntüle 885503