- 6,221
- 4,541
- 113
valla bende köydeydim bakamadım son adıma ilk defa ödül almaya yakındık eşrefe son adım için yakmazlar inşallahSon adım efsaneydi dost
valla bende köydeydim bakamadım son adıma ilk defa ödül almaya yakındık eşrefe son adım için yakmazlar inşallahSon adım efsaneydi dost
la 5 mesajın var konuda ilk mesajın 9 dkka önce kaç saattir konu aktifSon 2 dk konuda yoktum maça baktım gerçekten inanılmaz şeyler olmuş
Çine damat mi vereceğiz şimdi hayırlı olsunArkadaşı varsa sorayım şuan evlilik konusuyoruz da
Son adım nasıl geldi diyecek cinstendi Dostum@EşrefTEK80 son adımı takip edemedik ama buradaydık kazancın bol olsun. ilk ödülümğz içinde kesene bereket
Zırto olmasa kaybetmene gülmezKasa coştu 20k 68k oldu hepinizin yüreğine sağlık... Kaybeden kupona kahkaha atan zirtooo nerdesin la çıkar kumdan kafaniEkli dosyayı görüntüle 902706
Uyumamissin. Abi sende. Benim gibi sıkıntıda kalmışsın anlaşılan@Marley reisim dm gelir misin
Kral bakar değerlendirir dostvalla bende köydeydim bakamadım son adıma ilk defa ödül almaya yakındık eşrefe son adım için yakmazlar inşallah
Yazmıyorum ben konulara rollimg dışı hiçbir konuya yazmam para isteyende yok sen kendime mesajlarını tek tek saymaya devam edip yine ödül talebinde bulun dostum 🤙la 5 mesajın var konuda ilk mesajın 9 dkka önce kaç saattir konu aktif
Çinliymiş İngiltere de yaşıyormuş he bide telefon numarası SuriyeÇine damat mi vereceğiz şimdi hayırlı olsun
ahah valla öyle9k olmuş 😃😃 roll e bak 1 gündür girmeyen biri görse ne anlar acaba 😃😃
Yağ,benzin kuyruğu varr sanır kral)))9k olmuş 😃😃 roll e bak 1 gündür girmeyen biri görse ne anlar acaba 😃😃
Bu arada forumda ödül bi kere bile hiçbir konuda almadım kovalamıyorum yani senin gibi beni takip edeceğine işine odaklan 👍la 5 mesajın var konuda ilk mesajın 9 dkka önce kaç saattir konu aktif
bi bak kaç sefer konu açıp rol açmışım senin gibi ödül kovalamıyorum bi onlybet konuya gir haftalık 10 k sadece oraya veriyorum 👍
Eşref tek yetimler üşüyor9k olmuş 😃😃 roll e bak 1 gündür girmeyen biri görse ne anlar acaba 😃😃
Eşrefin sihirli sözcükler adlı romanı çıktı herhalde der dostum okumaya başlarlar 😅😅😅9k olmuş 😃😃 roll e bak 1 gündür girmeyen biri görse ne anlar acaba 😃😃
🙏🏻🙏🏻🙏🏻Dostlar çekim verdim. Ama tartışma olursa konu kitlenir sorun yaşarız odulleri atamayiz. Hem bekleyin hakkı olup da dışarda kalan için de son bir kupon atarız ama lütfen kimse tartismasin ki konu kilitlenmesin
Hakkı olana atıcan diye 50 kupondur kör olduk Cevdet kes artık şu horozuDostlar çekim verdim. Ama tartışma olursa konu kitlenir sorun yaşarız odulleri atamayiz. Hem bekleyin hakkı olup da dışarda kalan için de son bir kupon atarız ama lütfen kimse tartismasin ki konu kilitlenmesin
kesene bereket yoldaşDostlar çekim verdim. Ama tartışma olursa konu kitlenir sorun yaşarız odulleri atamayiz. Hem bekleyin hakkı olup da dışarda kalan için de son bir kupon atarız ama lütfen kimse tartismasin ki konu kilitlenmesin