- 18,243
- 12,429
- 113
Dep terletti valla
NBA de son 1 dk kala topu bırakıp eve gidiyorlar dost 😁Baska lig olsa bu farka hucum etmez bu ibnlwr kanguru yiyor farklilar son 4 snnhucum etti
Son bir dakikada 11 sayı lazımdıSon 4 snde 4 çıktı
houston 231.5 üst oynadım 1.39 var 231 sayı çıktı orta sahada tokalaşıp süre bitirdiler çıktılar şeref yoksunlarıNBA de son 1 dk kala topu bırakıp eve gidiyorlar dost 😁
Son anda geldi. Valla isi bıraktım su an işe devam etmem lazimUlan bu nasıl geldiiii
Aynen orasi apayri bir memleket şike ligi. Bu avustralyalilar kanguru yedigi icin farkli kral. Saka. Bir yana guzel geldi son snNBA de son 1 dk kala topu bırakıp eve gidiyorlar dost 😁
Kesene bereket şansın daim olsun3 kişiye ulaşıyorum özelden. 3 kişi için daha kupon geliyor 🤣🤣 coştuk bakalım nereye kadar gidecez
kesene bereket daim ola benim yunan tanrılarını es geçme haha3 kişiye ulaşıyorum özelden. 3 kişi için daha kupon geliyor 🤣🤣 coştuk bakalım nereye kadar gidecez
Daim olsun adamsın 👍 Eşref reis3 kişiye ulaşıyorum özelden. 3 kişi için daha kupon geliyor 🤣🤣 coştuk bakalım nereye kadar gidecez
Tebrikler sevindim adına3 kişiye ulaşıyorum özelden. 3 kişi için daha kupon geliyor 🤣🤣 coştuk bakalım nereye kadar gidecez
Kessene bereket3 kişiye ulaşıyorum özelden. 3 kişi için daha kupon geliyor 🤣🤣 coştuk bakalım nereye kadar gidecez
Kanguru mu yiyorlar 😁😁😁😁😁 adamın kalbi temizAynen orasi apayri bir memleket şike ligi. Bu avustralyalilar kanguru yedigi icin farkli kral. Saka. Bir yana guzel geldi son sn
Ben işe başlıcam valla takip edemem artık. Alsana almasında Bol sanslar3 kişiye ulaşıyorum özelden. 3 kişi için daha kupon geliyor 🤣🤣 coştuk bakalım nereye kadar gidecez
Hayırlı işlerBen işe başlıcam valla takip edemem artık. Alsana almasında Bol sanslar