- 9,237
- 4,121
- 113
@fearjr1992 komik olan ne lan antifriz
düzgün konuş bi emoji için ağzını bozma ruhsuz herif.@fearjr1992 komik olan ne lan antifriz
Emojiyi babana at o zaman benim gönderime değildüzgün konuş bi emoji için ağzını bozma ruhsuz herif.
ya siktir git sabah sabah peder ölü, tanımadığın adamlara şöyle yazılar yazıp okları üstüne çekme malmısın nesin aq yerinde.Emojiyi babana at o zaman benim gönderime değil
hayırlı sabahlar kanka günaydın
Kral uzme adami adamin babasi yok kirmayin birbiriniziEmojiyi babana at o zaman benim gönderime değil
Sen ne içtin dost hayırdır sabah sabah onenune gelene salliyorsunEmojiyi babana at o zaman benim gönderime değil
Siz gece uyumadiniz heraldehayırlı sabahlar kanka günaydın
abi canı sıkkın galibada altı üstü bi kahkaha emojisi attık ne diye saldırdı çözemedim gitti gereksiz.Sen ne içtin dost hayırdır sabah sabah onenune gelene salliyorsun
Bol şanslarBuda gelirse 2 günde 100k kazanç barajini aşıyoruz haydi bol şanslar dostlar hep beraber saldiralim Ekli dosyayı görüntüle 902575
Bol şansBuda gelirse 2 günde 100k kazanç barajini aşıyoruz haydi bol şanslar dostlar hep beraber saldiralim Ekli dosyayı görüntüle 902575
Bukadar ağır abiysen burda isn newEmojiyi babana at o zaman benim gönderime değil
bol şanslarBuda gelirse 2 günde 100k kazanç barajini aşıyoruz haydi bol şanslar dostlar hep beraber saldiralim Ekli dosyayı görüntüle 902575
Haydi bol sans dost darısı başımıza aminBuda gelirse 2 günde 100k kazanç barajini aşıyoruz haydi bol şanslar dostlar hep beraber saldiralim Ekli dosyayı görüntüle 902575
12/8 dim kanka eve geldim valide kalkacak çay felan koydum bi kahvaltı şekli yapıp yatıcaz inşSiz gece uyumadiniz heralde