Helal olsun 👍👍 10 katı olmuş para daim olsun yeşil ışık sönmesin Ağa senin totem buUlan nerden nereye ve 4300 TL 40k oldu 😃😃
Helal olsun 👍👍 10 katı olmuş para daim olsun yeşil ışık sönmesin Ağa senin totem buUlan nerden nereye ve 4300 TL 40k oldu 😃😃
Tebrikler iyi katlamissin hakkatUlan nerden nereye ve 4300 TL 40k oldu 😃😃
İstemiyorKullanıcı adını bekar olarak yapması lazım enişte yazınca herkes evli sanıyor
Beni sayma beni Eşref biliyor 😄
Bu ekip olduğu sürece ölüyü diriyiUlan nerden nereye ve 4300 TL 40k oldu 😃😃
Senin dilin ne soylir orda iki tane Ramiz var Multi hesap shelllac müdahale lütfen 🤣
En çok keskin dayı takip etti bakma yazamıyor genç değil senin gibi
TebriklerUlan nerden nereye ve 4300 TL 40k oldu 😃😃
Keskin Dayı Bizimdir enişteEn çok keskin dayı takip etti bakma yazamıyor genç değil senin gibi
Eniştenin hiç sayı yazdığını görmedim ben 🤣🤣En çok keskin dayı takip etti bakma yazamıyor genç değil senin gibi
AhahahajEn çok keskin dayı takip etti bakma yazamıyor genç değil senin gibi
Sal gelsin haydi babuşUlan nerden nereye ve 4300 TL 40k oldu 😃😃
Eşrefle konuşuyoz şimdi telden haberin olsun😂Eniştenin hiç sayı yazdığını görmedim ben 🤣🤣
Hiç 250 atmadım reis yapma bee 😃😃 bende kişi başı 500 🤣🤣Hade @EşrefTEK80 altı üstü 250ntl Atacan bu kadar bekletme 🤣🤣🤣🤣
Enisde genellikle harflerle ilgileniyor ondan 🤣🤣Eniştenin hiç sayı yazdığını görmedim ben 🤣🤣
Kanka ben seni şimdi gördüm konuda hangi maçı takip ettinBurda bı senden ödül almayan benim herhalde reisim @EşrefTEK80