- 3,382
- 1,527
- 113
Helalll şimdi çek gitsin hepsini ayni siteden devam etme kayıp bonus hakkında olsunValla dokunmadim bakiyeye 🤣🤣Ekli dosyayı görüntüle 902550
Helalll şimdi çek gitsin hepsini ayni siteden devam etme kayıp bonus hakkında olsunValla dokunmadim bakiyeye 🤣🤣Ekli dosyayı görüntüle 902550
Ben buradakilere yazdım sen yanlış adrese gittin 😃Aynen kanka senin sesini duydular Avustralya dan aq
Hangi Los angeles ama 🤣Los Angeles 15-16 fark atar mı ortalama dostlae
clippers dususte dost 20 sayı nasıl fark atmıs bunlarLos Angeles 15-16 fark atar mı ortalama dostlae
Atamaz reisLos Angeles 15-16 fark atar mı ortalama dostlae
Atmaz uyuyun aaaaaa 😁😁😁Los Angeles 15-16 fark atar mı ortalama dostlae
O maça girme hiçLos Angeles 15-16 fark atar mı ortalama dostlae
Gerek yok makara olsun diye yazıyorum bana yeteceğini kdåar falan kovalarım fazlasında Gözüm Yok bitti mi devam kovalamaya örnek veriyomparam bitti mi devam kovalamaya örnekSabah akşam
Kanka son adim zaten millet bekliyir kaç saattir. Çekim 1 saat falan sürerse eziyet olur hepimize. Ama haklısın kesinlikle onu da biliyorum 😃😃Helalll şimdi çek gitsin hepsini ayni siteden devam etme kayıp bonus hakkında olsun
Clippers kötü takım la bunlar nasıl 20 sayı önde aq geçen Memphis maçını izledim rezaletlerdiLos Angeles 15-16 fark atar mı ortalama dostlae
Sacramento yada utan maçına üst girLos Angeles 15-16 fark atar mı ortalama dostlae
İçinden geliyorsa öyle yapLos Angeles 15-16 fark atar mı ortalama dostlae
O maça girme hiç
O maça oynayıp kybetmektense bekle reis yazık günah okadr emek varKanka son adim zaten millet bekliyir kaç saattir. Çekim 1 saat falan sürerse eziyet olur hepimize. Ama haklısın kesinlikle onu da biliyorum 😃😃
Kanka burdakiler bekler sen kaybetme yeter o amaç bende var sen kaybetme de beklerizKanka son adim zaten millet bekliyir kaç saattir. Çekim 1 saat falan sürerse eziyet olur hepimize. Ama haklısın kesinlikle onu da biliyorum 😃😃
Muro senin yüzünden Türkçeyi unutucaz bı gün aqGerek yok makara olsun diye yazıyorum bana yeteceğini kdåar falan kovalarım fazlasında Gözüm Yok bitti mi devam kovalamaya örnek veriyomparam bitti mi devam kovalamaya örnek
AhahahhaGerek yok makara olsun diye yazıyorum bana yeteceğini kdåar falan kovalarım fazlasında Gözüm Yok bitti mi devam kovalamaya örnek veriyomparam bitti mi devam kovalamaya örnek
Sesli yazıyorum da Kral bazı kelimeleri yanlış yazıyor namussuzMuro senin yüzünden Türkçeyi unutucaz bı gün aq