- 11,928
- 4,487
- 113
beklemedeyiz
Anlık takip ettim oranları da oynayacak birşey bulamadım. Diğer liglerde limiti koydu dinamo da 🤣🤣Lakersa dayama vakası var 🤣
Bak senin oynamanı istemiyor site bileAnlık takip ettim oranları da oynayacak birşey bulamadım. Diğer liglerde limiti koydu dinamo da 🤣🤣
Rabbım işte oynama çekim ver diyoAnlık takip ettim oranları da oynayacak birşey bulamadım. Diğer liglerde limiti koydu dinamo da 🤣🤣
Yaw şu an oynanacak gibi deil rezil olmuş NBAAnlık takip ettim oranları da oynayacak birşey bulamadım. Diğer liglerde limiti koydu dinamo da 🤣🤣
Aklının yatmadigini oynamaAnlık takip ettim oranları da oynayacak birşey bulamadım. Diğer liglerde limiti koydu dinamo da 🤣🤣
Evet aklı yatmıyorsa zaten oynanmaz dayıAklının yatmadigini oynama
Acelesi yok gerekirse bırak sabır işi bu
indiana wonOrlando won
Son adım diye illaki oynanacak diye bişey yokEvet aklı yatmıyorsa zaten oynanmaz dayı
Aynen öyle ya Şimdi rol yapan adam şunu düşünüyor dayı kendine yeteceği kadarını ayırıyor mesela içinden mesela birkaç arkadaşa güzellik yapmak istiyor kafasındaki para uyuşmayınca Son Bir Adım atmak istiyor insan yani kötü niyetle değil iyi niyetliSon adım diye illaki oynanacak diye bişey yok
bomba gibi mac1.85 oyadim oran düştü beeEkli dosyayı görüntüle 902553
Bol şans hade getirip kaçalım 🤣1.85 oyadim oran düştü beeEkli dosyayı görüntüle 902553
Haydi Buna da bol şans eşref1.85 oyadim oran düştü beeEkli dosyayı görüntüle 902553