- 11,910
- 4,478
- 113
Bol şans
Bol şans
Küfür yada kötü söz soyledin demedim zaten. Ego seviyelerini çok oldu ben geceli kardeşim. Ben sana gerçek hayattan bahsettim Forum yarın kapansa yada kalıcı ban yesen hayatin bittiğini kendinin öldüğünü düşünecek bir durumdasın diyorum bunu söylemeye çalışıyorum. Yani sadece Forum var yoksa biz yokuz gibi düşünüyorsun sen . Buradaki duygu ve düşünceler tamamen sanal. Birde bizim gerçek hayatımız var. Ve orda benim çok çok çok dostum var çevrem var .hiç düşmanım yok mesela çünkü bulunduğum her ortamda karekterimi koyuyorum ortaya. Yine de verdigin fikir için teşekkür ederim dikkat edecegimBen kufur kotu soz solemedım sana adam gıbı mesaj attım konuna ego yapmıssın bellıkı unutma burası sosyal medya kımın ne oldugunu bılemezeın sosyal hayatını cevresını hayal gucunu zorlama dusersen tekme vururlar unutma bu lafımı
Yanii kardeşim ?@EşrefTEK80 bugun mahir lokantasında olucam lahmacun ve içli koftesı ıyı dıyolar foto atarım mıchelın felan varmıs
Burası yukardakı carpı ısaretınden ıbaret esref bakma sen takılırım ama ıcımde kotuluk yok makara muhabbet herkesın kednıne gore cevresı var sosyal hayatta endıselenme hayatım gayet niceKüfür yada kötü söz soyledin demedim zaten. Ego seviyelerini çok oldu ben geceli kardeşim. Ben sana gerçek hayattan bahsettim Forum yarın kapansa yada kalıcı ban yesen hayatin bittiğini kendinin öldüğünü düşünecek bir durumdasın diyorum bunu söylemeye çalışıyorum. Yani sadece Forum var yoksa biz yokuz gibi düşünüyorsun sen . Buradaki duygu ve düşünceler tamamen sanal. Birde bizim gerçek hayatımız var. Ve orda benim çok çok çok dostum var çevrem var .hiç düşmanım yok mesela çünkü bulunduğum her ortamda karekterimi koyuyorum ortaya. Yine de verdigin fikir için teşekkür ederim dikkat edecegim
Yanı hayat burdan ıbaret degılYanii kardeşim ?
Ya yoksay geç şunu aq ben öyle yaptım bayadir kafam rahat üç kuruşluk adama ne nasihat veriyonKüfür yada kötü söz soyledin demedim zaten. Ego seviyelerini çok oldu ben geceli kardeşim. Ben sana gerçek hayattan bahsettim Forum yarın kapansa yada kalıcı ban yesen hayatin bittiğini kendinin öldüğünü düşünecek bir durumdasın diyorum bunu söylemeye çalışıyorum. Yani sadece Forum var yoksa biz yokuz gibi düşünüyorsun sen . Buradaki duygu ve düşünceler tamamen sanal. Birde bizim gerçek hayatımız var. Ve orda benim çok çok çok dostum var çevrem var .hiç düşmanım yok mesela çünkü bulunduğum her ortamda karekterimi koyuyorum ortaya. Yine de verdigin fikir için teşekkür ederim dikkat edecegim
Muro ekmegınde oujsjajYa maça odaklan bırakın şunu ya