Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling EşrefTEK80 | Kasa 15K Hedef 45K

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Metings1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
41,169
31,477
113
@EşrefTEK80 bugun mahir lokantasında olucam lahmacun ve içli koftesı ıyı dıyolar foto atarım mıchelın felan varmıs

EşrefTEK80

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,276
5,449
113
Ben kufur kotu soz solemedım sana adam gıbı mesaj attım konuna ego yapmıssın bellıkı unutma burası sosyal medya kımın ne oldugunu bılemezeın sosyal hayatını cevresını hayal gucunu zorlama dusersen tekme vururlar unutma bu lafımı
Küfür yada kötü söz soyledin demedim zaten. Ego seviyelerini çok oldu ben geceli kardeşim. Ben sana gerçek hayattan bahsettim Forum yarın kapansa yada kalıcı ban yesen hayatin bittiğini kendinin öldüğünü düşünecek bir durumdasın diyorum bunu söylemeye çalışıyorum. Yani sadece Forum var yoksa biz yokuz gibi düşünüyorsun sen . Buradaki duygu ve düşünceler tamamen sanal. Birde bizim gerçek hayatımız var. Ve orda benim çok çok çok dostum var çevrem var .hiç düşmanım yok mesela çünkü bulunduğum her ortamda karekterimi koyuyorum ortaya. Yine de verdigin fikir için teşekkür ederim dikkat edecegim

Metings1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
41,169
31,477
113
Küfür yada kötü söz soyledin demedim zaten. Ego seviyelerini çok oldu ben geceli kardeşim. Ben sana gerçek hayattan bahsettim Forum yarın kapansa yada kalıcı ban yesen hayatin bittiğini kendinin öldüğünü düşünecek bir durumdasın diyorum bunu söylemeye çalışıyorum. Yani sadece Forum var yoksa biz yokuz gibi düşünüyorsun sen . Buradaki duygu ve düşünceler tamamen sanal. Birde bizim gerçek hayatımız var. Ve orda benim çok çok çok dostum var çevrem var .hiç düşmanım yok mesela çünkü bulunduğum her ortamda karekterimi koyuyorum ortaya. Yine de verdigin fikir için teşekkür ederim dikkat edecegim
Burası yukardakı carpı ısaretınden ıbaret esref bakma sen takılırım ama ıcımde kotuluk yok makara muhabbet herkesın kednıne gore cevresı var sosyal hayatta endıselenme hayatım gayet nice

AllanSaintMaximin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
34,850
25,622
113
Ya yoksay geç şunu aq ben öyle yaptım bayadir kafam rahat üç kuruşluk adama ne nasihat veriyon

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...