- 1,828
- 898
- 113
bre kafir naparsın burdaBurada 3-5 kuruşun çetelesini tutan adamların sitelere bıraktıkları bin kati zorlarına gitmiyor Enişte.
bre kafir naparsın burdaBurada 3-5 kuruşun çetelesini tutan adamların sitelere bıraktıkları bin kati zorlarına gitmiyor Enişte.
Mail gelmiyor kiŞifre unutdum diyorsun
Yok geldi bana yada TC no ile girMail gelmiyor ki
Şifreni TC no yazMail gelmiyor ki
Konuyla o kadar alakalı bir mesaj yazdın ki cevap bulamadım birsey yazmayabre kafir naparsın burda
Olmuyor knkŞifreni TC no yaz
konu ne ki dost 160 sayfa olmus sadece 3 kişi dağıtım olmus ve konu sahibi para gelmesini bkeliyo onu anladım anladımda 160 sayfa ne konusuldu acabaKonuyla o kadar alakalı bir mesaj yazdın ki cevap bulamadım birsey yazmaya
Ben öyle yaptım dostOlmuyor knk
3 kişi değil üstad. 3 farklı rol 3 farklı dagitim totalde 16 kişiye dağıtımkonu ne ki dost 160 sayfa olmus sadece 3 kişi dağıtım olmus ve konu sahibi para gelmesini bkeliyo onu anladım anladımda 160 sayfa ne konusuldu acaba
Birgün temel i herşeyi bilen bir yapay zekanin karşına oturtmuşlar. Soru sor demişler Temel "ne var ne yok" diye hal hatir sormuş sistem çökmüş. Seninki de o mevzu oldu mehmetim. Kafamızı allak bullak ettin.konu ne ki dost 160 sayfa olmus sadece 3 kişi dağıtım olmus ve konu sahibi para gelmesini bkeliyo onu anladım anladımda 160 sayfa ne konusuldu acaba
reis katılamadım kusura bakma 😂3 kişi değil üstad. 3 farklı rol 3 farklı dagitim totalde 16 kişiye dağıtım
la o 16nın içinde biz niye yokuz @EşrefTEK803 kişi değil üstad. 3 farklı rol 3 farklı dagitim totalde 16 kişiye dağıtım
Helal enişteKuduruyorlar paraları bitiyo ya arıyo tarıyo yok görüyo enişteye yine veriyolar ulan diyo 1 sene 2 sene 3 sene kaç senedir hep enişte amına kodumun oğulları adam olun sen benim kimle nerde ne konuştuğumu sohbetimi nerden biliyon da gelip forum üzerinden bana sallıyorsun piç bunlar reelde çok kırdım böyle bunlar korkar götünden ama karakolun önünde silerim bu yavsakları
sakin ol reis kime dedin ne dedin anlayamadık ama biraz sinirlenmiş gibisinKuduruyorlar paraları bitiyo ya arıyo tarıyo yok görüyo enişteye yine veriyolar ulan diyo 1 sene 2 sene 3 sene kaç senedir hep enişte amına kodumun oğulları adam olun sen benim kimle nerde ne konuştuğumu sohbetimi nerden biliyon da gelip forum üzerinden bana sallıyorsun piç bunlar reelde çok kırdım böyle bunlar korkar götünden ama karakolun önünde silerim bu yavsakları
Nasip değilmiş dostla o 16nın içinde biz niye yokuz @EşrefTEK80
Dostum senin yayın geriden geliyor . 160 sayfa okumaya devamsakin ol reis kime dedin ne dedin anlayamadık ama biraz sinirlenmiş gibisin
Konu ne aq@AllanSaintMaximin de tost olmuş
Yakın arkadaşıyız bizde yokuz çok takmala o 16nın içinde biz niye yokuz @EşrefTEK80