Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling EşrefTEK80 | Kasa 15K Hedef 45K

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Malatyali44

Arif Efendi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
18,732
13,675
113
konu ne ki dost 160 sayfa olmus sadece 3 kişi dağıtım olmus ve konu sahibi para gelmesini bkeliyo onu anladım anladımda 160 sayfa ne konusuldu acaba
Birgün temel i herşeyi bilen bir yapay zekanin karşına oturtmuşlar. Soru sor demişler Temel "ne var ne yok" diye hal hatir sormuş sistem çökmüş. Seninki de o mevzu oldu mehmetim. Kafamızı allak bullak ettin.

Abuzerkömürcü

Tamam
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
65,559
31,099
113
Kuduruyorlar paraları bitiyo ya arıyo tarıyo yok görüyo enişteye yine veriyolar ulan diyo 1 sene 2 sene 3 sene kaç senedir hep enişte amına kodumun oğulları adam olun sen benim kimle nerde ne konuştuğumu sohbetimi nerden biliyon da gelip forum üzerinden bana sallıyorsun piç bunlar reelde çok kırdım böyle bunlar korkar götünden ama karakolun önünde silerim bu yavsakları
Helal enişte

mehmet3131

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,828
898
113
Kuduruyorlar paraları bitiyo ya arıyo tarıyo yok görüyo enişteye yine veriyolar ulan diyo 1 sene 2 sene 3 sene kaç senedir hep enişte amına kodumun oğulları adam olun sen benim kimle nerde ne konuştuğumu sohbetimi nerden biliyon da gelip forum üzerinden bana sallıyorsun piç bunlar reelde çok kırdım böyle bunlar korkar götünden ama karakolun önünde silerim bu yavsakları
sakin ol reis kime dedin ne dedin anlayamadık ama biraz sinirlenmiş gibisin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...