- 28,118
- 26,236
- 113
Hesabi mobil den acabilir.hmn kllnmaya basla ben cok kullndim die herseyden yasakladi beni kumar oynuyorsun diehesap açmak için eve banka personeli gelcek kimlik işleminden sonra hesap açılacak sana kart vercekler murom
Hesabi mobil den acabilir.hmn kllnmaya basla ben cok kullndim die herseyden yasakladi beni kumar oynuyorsun diehesap açmak için eve banka personeli gelcek kimlik işleminden sonra hesap açılacak sana kart vercekler murom
Ben takılıyorum ha ciddiye. AlmaLa gardaşim varsın sende varsin
AdammLa gardaşim varsın sende varsin
Eve personel mi gelecek oda güzel kız mı geliyor erkek mihesap açmak için eve banka personeli gelcek kimlik işleminden sonra hesap açılacak sana kart vercekler murom
@Başkan düzenleniyor ustamYazamıyorum hala
Tamam dır@Başkan düzenleniyor ustam
bende en para kullanıyorum eve personel gelmişti 😁Hesabi mobil den acabilir.hmn kllnmaya basla ben cok kullndim die herseyden yasakladi beni kumar oynuyorsun die
Kesene bereket,emeğine sağlık kralÖdülü birazdan dagitacaklar. Bu sürede bende siteye atıp dışarda kalanlar için devam edeceğim. Bu arada ödül işi bitsin dostlar
Vallahi bana gelen adamdı sana karı mı gelir bilmiyorum 😁Eve personel mi gelecek oda güzel kız mı geliyor erkek mi
Biz seninle yokuz benceArkadaşlar güle güle harcayın.
Bende var mıydım acaba
bana geldiler kart teslim ettilerEn paradan hesap açınca eve mi geliyotlar ben 5 yıl önce açtım kimse gelmedi
Adam dağıttı kardom , paylaşıyor olsada olur olmasa da elbet nasip çıkarBiz seninle yokuz bence
O zamanlar finansbanka bağlıydı belki ondandirbana geldiler kart teslim ettiler