- 11,161
- 1,504
- 113
35
simdi takiplemeye basliyorum 2018 den beri uyeyim ilk odulumu alayim bu forum uzerinden hayirlisiylaKasa 25 hedef 60.. hedefe ulaşırsak 10 dosta ödül l. kendim karar vereceginbir kişiye 5k rol BakiyeEkli dosyayı görüntüle 903200
Bol şans dostKasa 25 hedef 60.. hedefe ulaşırsak 10 dosta ödül l. kendim karar vereceginbir kişiye 5k rol BakiyeEkli dosyayı görüntüle 903200
Eşerf bu tarz şeylerden hoşlanmıyor adamı bir rahat bırakın sıra elbet size de gelir bu gidişle Eşref ban yiyecek sizin yüzünüzden bu kadar ısrar etmeyinAdam 3 gündür neler dağıtıyor Allah var hakkını yemem belki 50 bin dağıtım yaptı ama dün gece bayağı takip ettik beni hatirlamadi herhalde
Allah Razı Olsun sağolun valla hi varya söylemek.istedim öyle zor durumdaydım kiTamam yap dost
Uyumaya gidiyoruz toplucaDurum nedir
Dost profilin gizli ama nasıl exdeceksinAllah Razı Olsun sağolun valla hi varya söylemek.istedim öyle zor durumdaydım ki
Açtım dostDost profilin gizli ama nasıl exdeceksin
Bol şans dostum. Hic katilmadik senin rollere bu yaştan sonra da katılmayiz gelçi de. Gönlünce olsunKasa 25 hedef 60.. hedefe ulaşırsak 10 dosta ödül l. kendim karar vereceginbir kişiye 5k rol BakiyeEkli dosyayı görüntüle 903200
Hala sayı atmsdıKasa 25 hedef 60.. hedefe ulaşırsak 10 dosta ödül l. kendim karar vereceginbir kişiye 5k rol BakiyeEkli dosyayı görüntüle 903200