- 6,160
- 4,012
- 113
Hepimize nasip olsun şu rakamlar , şuan ilk kirayı öder ardına faturaları sıfırlar arkama bir güzel yaslanirdim
Abartma la sende adam ne kazanmıs1 erden hepimiz havaya uçarız 10 kisi@EşrefTEK80
Selam knkOoo Soner dost
İnsallah dost, cümletenHepimize nasip olsun şu rakamlar , şuan ilk kirayı öder ardına faturaları sıfırlar arkama bir güzel yaslanirdim
Herkes nasibini yer kime niyet kime kısmetBilhassa kendim baktim dostlar takipçilere şimdi . Özelden ulaşım yapicam 3-4 dost dışarda kalacak . Onlar için başka siteye atıp devam edicem. Ama lütfen konuyu ballandirmayalim ki ban olmasin konuya
Ben hayatta unutmam Öyle olsaUnutuyo parayi hesapta bir gün denkgeliyo roll aciyo🤣
Yeni telefondan yazıyorum sizeOoo Soner dost
Amin.İnsallah dost, cümleten
Bal mi 😁😁Bilhassa kendim baktim dostlar takipçilere şimdi . Özelden ulaşım yapicam 3-4 dost dışarda kalacak . Onlar için başka siteye atıp devam edicem. Ama lütfen konuyu ballandirmayalim ki ban olmasin konuya
Dost 3 yıllık temsilcim var 400k üzeri yatirim var . Temsilcim ile de yüz yüze de görüştük buluştuk. Tabi sende haklısın bu miktarlar riskliBu büroya o kadar güvenme derim özellikle 20 k üstü
git calis odersin kiranida faturalarini daHepimize nasip olsun şu rakamlar , şuan ilk kirayı öder ardına faturaları sıfırlar arkama bir güzel yaslanirdim
Ödülüm ulaşmadıBilhassa kendim baktim dostlar takipçilere şimdi . Özelden ulaşım yapicam 3-4 dost dışarda kalacak . Onlar için başka siteye atıp devam edicem. Ama lütfen konuyu ballandirmayalim ki ban olmasin konuya
Aynen haklısın kral,,ne diyorsan o)))Bilhassa kendim baktim dostlar takipçilere şimdi . Özelden ulaşım yapicam 3-4 dost dışarda kalacak . Onlar için başka siteye atıp devam edicem. Ama lütfen konuyu ballandirmayalim ki ban olmasin konuya
Harika yaDost 3 yıllık temsilcim var 400k üzeri yatirim var . Temsilcim ile de yüz yüze de görüştük buluştuk. Tabi sende haklısın bu miktarlar riskli
KrallBilhassa kendim baktim dostlar takipçilere şimdi . Özelden ulaşım yapicam 3-4 dost dışarda kalacak . Onlar için başka siteye atıp devam edicem. Ama lütfen konuyu ballandirmayalim ki ban olmasin konuya
Hayırlı olsun dost. Güle güle kullanYeni telefondan yazıyorum size
Dost kirayi kumarda mi verdin yoksa çalışmıyor musunHepimize nasip olsun şu rakamlar , şuan ilk kirayı öder ardına faturaları sıfırlar arkama bir güzel yaslanirdim
Vay be ilk defa duyuyorum temsilci ile gorusmeyi helal olsun dost 😅Dost 3 yıllık temsilcim var 400k üzeri yatirim var . Temsilcim ile de yüz yüze de görüştük buluştuk. Tabi sende haklısın bu miktarlar riskli