- 65,534
- 31,056
- 113
Ooo çok iyi kasa...Sana bi maç vereyim kasa bas kral
Varsa kendin bas kelin ilacı kendi başına
Ooo çok iyi kasa...Sana bi maç vereyim kasa bas kral
Eşref Tek bu sefer yeşillendir (Kadir YanıkDost 3 yıllık temsilcim var 400k üzeri yatirim var . Temsilcim ile de yüz yüze de görüştük buluştuk. Tabi sende haklısın bu miktarlar riskli
Gönlü zengin adamsın helal olsun . Paylaşan adam kazanıyor herkese bol şanslarBilhassa kendim baktim dostlar takipçilere şimdi . Özelden ulaşım yapicam 3-4 dost dışarda kalacak . Onlar için başka siteye atıp devam edicem. Ama lütfen konuyu ballandirmayalim ki ban olmasin konuya
Ya bulandıranları yönetime Bildirge niye kafanı yoruyorsun kiBilhassa kendim baktim dostlar takipçilere şimdi . Özelden ulaşım yapicam 3-4 dost dışarda kalacak . Onlar için başka siteye atıp devam edicem. Ama lütfen konuyu ballandirmayalim ki ban olmasin konuya
Arada severim Muro rakı yada viski geçen 500 attı 3 k yaptım 50 Tekirdağ altın serisi aldım balık rakı 1 kartında sigara of deyme keyfimeVay dayı Vay sen de boş kafa kalmıyorsun ha bak daha yeni öğrendim bunu ha
Kaç kişiyiz kiZaten ilk 15-20 sayfa 1. Adıma ait
Sen nasil uygun gorursen dostBilhassa kendim baktim dostlar takipçilere şimdi . Özelden ulaşım yapicam 3-4 dost dışarda kalacak . Onlar için başka siteye atıp devam edicem. Ama lütfen konuyu ballandirmayalim ki ban olmasin konuya
Sonradan gelen çok oldu 15 vardır ama benceKaç kişiyiz ki
Ben de şu an yemek peşindeyim telefonu açmadı namussuz çocuğu bekliyorumArada severim Muro rakı yada viski geçen 500 attı 3 k yaptım 50 Tekirdağ altın serisi aldım balık rakı 1 kartında sigara of deyme keyfime
3 den 1 i benim sanırım @EşrefTEK803 geceden kalan dosta, 5 de bu rol için dağıtım olacaktı 7 yapıyorum toplam 10 kişiye ulasilacak acele etmeyin ama dostlar. Çekim verdim. Ulaşılacak özelden.
Kesene bereket kismetimizse bizi de görürsünBilhassa kendim baktim dostlar takipçilere şimdi . Özelden ulaşım yapicam 3-4 dost dışarda kalacak . Onlar için başka siteye atıp devam edicem. Ama lütfen konuyu ballandirmayalim ki ban olmasin konuya
BeklemedeyizBilhassa kendim baktim dostlar takipçilere şimdi . Özelden ulaşım yapicam 3-4 dost dışarda kalacak . Onlar için başka siteye atıp devam edicem. Ama lütfen konuyu ballandirmayalim ki ban olmasin konuya
İlk adımda o.kadar yoktu yaSonradan gelen çok oldu 15 vardır ama bence
Biride ben olabilir miyim geceden kaldik3 den 1 i benim sanırım @EşrefTEK80
Bencedeİlk adımda o.kadar yoktu ya
Lan ne 15'i takip edenler belli zatenSonradan gelen çok oldu 15 vardır ama bence
Kısmett tamamen nasipselll kral,,,Dost 3 yıllık temsilcim var 400k üzeri yatirim var . Temsilcim ile de yüz yüze de görüştük buluştuk. Tabi sende haklısın bu miktarlar riskli
Ya ben boş yazanlarla beraber diyorum 😂Lan ne 15'i takip edenler belli zaten