- 1,699
- 8,069
- 113
Dostlar lütfen ama lütfen konu içerisinde para ve liste muhabbeti yada başka bir sebeple tartışma yapmayalım.. şimdiden teşekkürler
Bol şans eşref kardeşDostlar lütfen ama lütfen konu içerisinde para ve liste muhabbeti yada başka bir sebeple tartışma yapmayalım.. şimdiden teşekkürler
Bol şanslar reis 🧐Dostlar lütfen ama lütfen konu içerisinde para ve liste muhabbeti yada başka bir sebeple tartışma yapmayalım.. şimdiden teşekkürler
Bol şanslar moladayim😃Dostlar lütfen ama lütfen konu içerisinde para ve liste muhabbeti yada başka bir sebeple tartışma yapmayalım.. şimdiden teşekkürler
Bol şanslar Eşref'imDostlar lütfen ama lütfen konu içerisinde para ve liste muhabbeti yada başka bir sebeple tartışma yapmayalım.. şimdiden teşekkürler
Ulan adamsın var yaEşref TEK hiç bir yerde parasını birakmaz... O cyber ve voleybolun parasını geri aldık😎😎Ekli dosyayı görüntüle 905428
@Enişte nin hatrına tutmuş buEşref TEK hiç bir yerde parasını birakmaz... O cyber ve voleybolun parasını geri aldık😎😎Ekli dosyayı görüntüle 905428
Kaybedince arka planda koyup geliyorsun Nasıl adamsın sen ya 😄Eşref TEK hiç bir yerde parasını birakmaz... O cyber ve voleybolun parasını geri aldık😎😎Ekli dosyayı görüntüle 905428
Dur bekle çok güzel bir maç yakalayacağım bir gün sana demeden Yazacağım bu maçı oyna Geçenki gibi basket değilMaçımız 11.30 da.. fikirler nedir dostlae
bol sanslarDostlar lütfen ama lütfen konu içerisinde para ve liste muhabbeti yada başka bir sebeple tartışma yapmayalım.. şimdiden teşekkürler
O gün Şaka maka bir yana sallayarak aldık Nasıl tutturdum gördün mü vallahi basketten anlamıyorum 😄Jack jumpers basket maçı
Helal olsun dostEşref TEK hiç bir yerde parasını birakmaz... O cyber ve voleybolun parasını geri aldık😎😎Ekli dosyayı görüntüle 905428
Alt duruyor dost .. gerisi sana kalmışJack jumpers basket maçı
Yasin O gün Gördün değil mi basket 17 alt almıştım 3 dakika basket atmadı deplasman 😄😄😄😄😄Alt duruyor dost .. gerisi sana kalmış
Muro senin kalbin temiz kral ondan kazandın 🙃Yasin O gün Gördün değil mi basket 17 alt almıştım 3 dakika basket atmadı deplasman 😄😄😄😄😄