- 1,699
- 8,069
- 113
Dep 87 üst yada iy 90 üst tercihleri biraz iyi gibi gelmişti bana daEv son zamanlarda 80 üstü atmış dep güven vermiyor
Dep 87 üst yada iy 90 üst tercihleri biraz iyi gibi gelmişti bana daEv son zamanlarda 80 üstü atmış dep güven vermiyor
Saat 11.30 oldu namussuz telefonu açmadı ki kafamı kırayım uyuyayım 😄Ev son zamanlarda 80 üstü atmış dep güven vermiyor
Bolşans geldikDostlar lütfen ama lütfen konu içerisinde para ve liste muhabbeti yada başka bir sebeple tartışma yapmayalım.. şimdiden teşekkürler
Bol şanslarDostlar lütfen ama lütfen konu içerisinde para ve liste muhabbeti yada başka bir sebeple tartışma yapmayalım.. şimdiden teşekkürler
Kimseye karşı kinim olmaz ancak kinim nasıl olur biliyor musun harbi namussuz olur karşımdaki o zaman kinim olurMuro senin kalbin temiz kral ondan kazandın 🙃
Bol şanslar diliyorum dostumDostlar lütfen ama lütfen konu içerisinde para ve liste muhabbeti yada başka bir sebeple tartışma yapmayalım.. şimdiden teşekkürler
İlk per üstMaçımız 11.30 da.. fikirler nedir dostlae
Dost ne desem şimdi. Yüksek basakasan maç sonu al. Parayı böleyim dersen iy almanı tavsiye ederimDep 87 üst yada iy 90 üst tercihleri biraz iyi gibi gelmişti bana da
Sen de öylesin Kral her şey karşılıklıdır işin gücün rast gitsin eyvallahMuro senin kalbin temiz kral ondan kazandın 🙃
Murom cansın harbi😍Sen de öylesin Kral her şey karşılıklıdır işin gücün rast gitsin eyvallah
Eyvallah Kral adamsınız bizi çekemeyenler kudursunMurom cansın harbi😍
😍😍😍😍 aynen yola devamEyvallah Kral adamsınız bizi çekemeyenler kudursun
Bol şans diliyorum dostumBol şanslar... Max limitten alabildikEkli dosyayı görüntüle 905431
Bol şans diliyorum dostBol şanslar... Max limitten alabildikEkli dosyayı görüntüle 905431
Haydi getirelimDostlar lütfen ama lütfen konu içerisinde para ve liste muhabbeti yada başka bir sebeple tartışma yapmayalım.. şimdiden teşekkürler
6 dka anca başlar gelsinBol şanslar... Max limitten alabildikEkli dosyayı görüntüle 905431
Bol şans Eşref 100k yap artık şu 100k'yı görmek istiyorumBol şanslar... Max limitten alabildikEkli dosyayı görüntüle 905431