- 9,328
- 4,160
- 113
Senimi kıracaz bol şansSon adım.. herşey dostlar için. Gelirse 20 KİŞİYE 500 TL... Kazanacaksak hep beraber kazanalım. Bol şanslar. Son adım diye takibi bırakmak falan yok dostlar hep beraber getirelimEkli dosyayı görüntüle 891443
Senimi kıracaz bol şansSon adım.. herşey dostlar için. Gelirse 20 KİŞİYE 500 TL... Kazanacaksak hep beraber kazanalım. Bol şanslar. Son adım diye takibi bırakmak falan yok dostlar hep beraber getirelimEkli dosyayı görüntüle 891443
Bol şans diliyorum dostumSon adım.. herşey dostlar için. Gelirse 20 KİŞİYE 500 TL... Kazanacaksak hep beraber kazanalım. Bol şanslar. Son adım diye takibi bırakmak falan yok dostlar hep beraber getirelimEkli dosyayı görüntüle 891443
Bolsans kralSon adım.. herşey dostlar için. Gelirse 20 KİŞİYE 500 TL... Kazanacaksak hep beraber kazanalım. Bol şanslar. Son adım diye takibi bırakmak falan yok dostlar hep beraber getirelimEkli dosyayı görüntüle 891443
Bu gelirse konuda en fazla 10 kişi var herkese 1 yazar biter. Ama kupon bu sefer ciddiyim gelmez. O barem malesef son adımda çifte yedikSon adım.. herşey dostlar için. Gelirse 20 KİŞİYE 500 TL... Kazanacaksak hep beraber kazanalım. Bol şanslar. Son adım diye takibi bırakmak falan yok dostlar hep beraber getirelimEkli dosyayı görüntüle 891443
La enişteyle gece gündüz makara muhabbetteyiz takılıyo işte ben alınmam biliyo o yüzden yapıyo banaRelax enişte ahmet de aileden
Bol şanslar dostum 👋👋Son adım.. herşey dostlar için. Gelirse 20 KİŞİYE 500 TL... Kazanacaksak hep beraber kazanalım. Bol şanslar. Son adım diye takibi bırakmak falan yok dostlar hep beraber getirelimEkli dosyayı görüntüle 891443