- 21,298
- 7,930
- 113
12/0 seri yaptı ev şaka gibi dep yedeklerı sokunca
Hahaha metingsssHaydin yapın şu dağıtımı kuruduk
He lan dayı vallahaHaydin yapın şu dağıtımı kuruduk
Ee ne anladık bu siştenBen paylaşmayı sevmem kanka![]()
Kahin misin dostMilano 100 atar dedik mi dedik 🤣 maccabi atarsa üst dedik mi dedik 🤣 nedir bu kıskançlık kardeşim ben anlamıyorum ki 🤣
Bol şans hocaSon adım.. herşey dostlar için. Gelirse 20 KİŞİYE 500 TL... Kazanacaksak hep beraber kazanalım. Bol şanslar. Son adım diye takibi bırakmak falan yok dostlar hep beraber getirelimEkli dosyayı görüntüle 891443
Bol şanslar dostSon adım.. herşey dostlar için. Gelirse 20 KİŞİYE 500 TL... Kazanacaksak hep beraber kazanalım. Bol şanslar. Son adım diye takibi bırakmak falan yok dostlar hep beraber getirelimEkli dosyayı görüntüle 891443
Bol şans zor ama olacakSon adım.. herşey dostlar için. Gelirse 20 KİŞİYE 500 TL... Kazanacaksak hep beraber kazanalım. Bol şanslar. Son adım diye takibi bırakmak falan yok dostlar hep beraber getirelimEkli dosyayı görüntüle 891443
Bitti sandıydık bızSon adım.. herşey dostlar için. Gelirse 20 KİŞİYE 500 TL... Kazanacaksak hep beraber kazanalım. Bol şanslar. Son adım diye takibi bırakmak falan yok dostlar hep beraber getirelimEkli dosyayı görüntüle 891443
Bol şanslar bu gelmiş takibe gerek yokturSon adım.. herşey dostlar için. Gelirse 20 KİŞİYE 500 TL... Kazanacaksak hep beraber kazanalım. Bol şanslar. Son adım diye takibi bırakmak falan yok dostlar hep beraber getirelimEkli dosyayı görüntüle 891443
RastgeleSon adım.. herşey dostlar için. Gelirse 20 KİŞİYE 500 TL... Kazanacaksak hep beraber kazanalım. Bol şanslar. Son adım diye takibi bırakmak falan yok dostlar hep beraber getirelimEkli dosyayı görüntüle 891443
Hepimizin dostl inanmakEline sağlık cengo
Relax enişte ahmet de ailedenLan 79 sayıda zaten çeyrek başı 25 atmış bi zahmet 100 atacağını tahmin et ev atmadan zaten üst olmaz o atarsa üst olur dedin ibretlik tespitler hepsi🤣
Bol şans reis 62Son adım.. herşey dostlar için. Gelirse 20 KİŞİYE 500 TL... Kazanacaksak hep beraber kazanalım. Bol şanslar. Son adım diye takibi bırakmak falan yok dostlar hep beraber getirelimEkli dosyayı görüntüle 891443
Bol şanslar. İnternet bitmişti yeni paket aldimSon adım.. herşey dostlar için. Gelirse 20 KİŞİYE 500 TL... Kazanacaksak hep beraber kazanalım. Bol şanslar. Son adım diye takibi bırakmak falan yok dostlar hep beraber getirelimEkli dosyayı görüntüle 891443
Bol şansSon adım.. herşey dostlar için. Gelirse 20 KİŞİYE 500 TL... Kazanacaksak hep beraber kazanalım. Bol şanslar. Son adım diye takibi bırakmak falan yok dostlar hep beraber getirelimEkli dosyayı görüntüle 891443
DewammSon adım.. herşey dostlar için. Gelirse 20 KİŞİYE 500 TL... Kazanacaksak hep beraber kazanalım. Bol şanslar. Son adım diye takibi bırakmak falan yok dostlar hep beraber getirelimEkli dosyayı görüntüle 891443