@EşrefTEK80 kralll gözünü seveyim tadında birakkkk
Kendine iyi bak eşref demek istediğim şans bir yerde kırıldığı zaman toparlanamıyorsun şans faktörü çok önemli kim ne derse desin benim kanaatim bu yöndeFul çektim reis zaten sitelerde birakmadim bir kismini iki gün istesem de kullanamayacagim bir yere stokladim 😀😀
Kazancın daim olsun reis versen suç vermesen suç 😆😂😂 kimseyi tatmin edemezsin sen bak keyfineFul çektim reis zaten sitelerde birakmadim bir kismini iki gün istesem de kullanamayacagim bir yere stokladim 😀😀
Yok unutulmadin reisim 3 kişiye ulastim ben. Onlari halledelim de sana da yazcam az bı bekle ama reis 😀😀Bro biz unutulduk sanırım @EşrefTEK80
HahshhabaggavVvavz şu forumda olmasa nasıl zaman geçireceğim 😄Kazancın daim olsun reis versen suç vermesen suç 😆😂😂 kimseyi tatmin edemezsin sen bak keyfine
Allah sana kolaylık versin yaYok unutulmadin reisim 3 kişiye ulastim ben. Onlari halledelim de sana da yazcam az bı bekle ama reis 😀😀
Tamam reis mesai ye gıtcem hala uyumadim kaçırmayalım diyeYok unutulmadin reisim 3 kişiye ulastim ben. Onlari halledelim de sana da yazcam az bı bekle ama reis 😀😀
Yok unutulmadin reisim 3 kişiye ulastim ben. Onlari halledelim de sana da yazcam az bı bekle ama reis 😀😀
Bende unutulmusum tekYok unutulmadin reisim 3 kişiye ulastim ben. Onlari halledelim de sana da yazcam az bı bekle ama reis 😀😀
Bı bize geçmedi su paran yine dagitiyorsub Tebrikler birin bin olsunYok unutulmadin reisim 3 kişiye ulastim ben. Onlari halledelim de sana da yazcam az bı bekle ama reis 😀😀
Para var huzur var adamda puhahahah@EşrefTEK80 niye DMS kapalı mı adamın
😄😄😄😄😄😄😄