Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling EşrefTEK80 | 50k Tek Kupon Tek Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

fearjr1992

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
30,702
18,502
113
Ulan 2 günde ne para aldık reis be.. 27k da dağıttık . Bir dilenciye kuruş koklatmadim. Onun kaybettigi paraları dostlarima dağıttım🤣🤣 ohhh ohhh daha çok kaybetsin 2-3 gün de . Onları da geri alalım . Adam bize çalışıyor seviyorum böyle adamları
Kanka bu söz kime anlayamadım açıkçası benden alıntı yapmış adam da

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
57,890
27,987
113
Ulan 2 günde ne para aldık reis be.. 27k da dağıttık . Bir dilenciye kuruş koklatmadim. Onun kaybettigi paraları dostlarima dağıttım🤣🤣 ohhh ohhh daha çok kaybetsin 2-3 gün de . Onları da geri alalım . Adam bize çalışıyor seviyorum böyle adamları
Sen adamsın Eşref keşke öteki konudan çıkmasaydın var ya belki fikir danışmanlığı yapıp İkiniz de aynı şeyi alırdınız da Kısmet ya vallahi üzüldüm Sabah sabah ya

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
57,890
27,987
113
Olay biraz farklı zamanında ben destek attım çekim için geri
Yolları etti. Gece çektiği
Parayı arşa çıkartmış, mevcut durum el verirse at 1-2 bin dedim. Batırdım dedi sağlık olsun dedik sonra bir baktım çok yüksek rakamlar çekmiş muhabbet ediyoruz. İban at dost dedi kupon var gelirse iyi bir şeyler atarım gelmezse şans parası yollarım diye kuponu da tuttu. Kendi kayboldu Dm bakmadı bir daha bu benim nezlimde büyük ayıp ve vefasızlıktır. Forumda çoğu insana nazım geçer 10 kişiye Dm atsam 8 i destekte bulunur durumu varsa sebebi varken bizimde elimizden geldiğince destek olmamız vefakar davranmamız murocan
Öyle adamlar devamlı düşer emin ol

EşrefTEK80

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,349
6,089
113
Kanka bu söz kime anlayamadım açıkçası benden alıntı yapmış adam da
Kazanan 25 kuponda kafasini kuma Gömen 🤣🤣 kaybeden 3 kuponda kahkaha emoji atan kişi(soyut) o biliyor senle ne alakası olacak reis benim bu alemde hem burda hem gerçekte bir tane hasmim var . O kaybettikce paralarini alıyorum siteden 🤣🤣 sagolsun oda hep bize kazandırıyor

fearjr1992

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
30,702
18,502
113
Kazanan 25 kuponda kafasini kuma Gömen 🤣🤣 kaybeden 3 kuponda kahkaha emoji atan kişi(soyut) o biliyor senle ne alakası olacak reis benim bu alemde hem burda hem gerçekte bir tane hasmim var . O kaybettikce paralarini alıyorum siteden 🤣🤣 sagolsun oda hep bize kazandırıyor
He şimdi anladım o kamili gördüm gece hep öyleleri var bu hayatta

Sanmames

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,130
751
113
Takma kafana böylelerini dost boşkoy

Passion90

Bıkmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,801
12,303
113
Düşmansızda zevkli olmaz . Dostta lazım düşmanda 😁

Passion90

Bıkmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,801
12,303
113
Valla uzun zamandır burdayım rolling açıp hem muhabbet eden hem çokça ödül dağıtan hemde ödül almayan kaldı diyip ekstra kupon yapan bir kaç insan gördüm @EşrefTEK80 de onlardan biri bende ödül aldım kendi adıma teşekkür ederim. Düşmanlık yapan Kendi kaybeder dostluk eden ise kazanır

EşrefTEK80

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,349
6,089
113
Müthiş 3 gün geçirdik.. hikaye şöyleydi. Maaşım yatmıştı ama banka benimle çalışmak istemedigini daha önce söylemiş ve paramı sadece şube den alabiliyordum. Şansa maaş da cuma günü 5 den sonra yattı. Konu acmistim hatta bilen bilir. Çalıştığım yer ile ATM arası çok uzak ve dolmuş yok sadece iş yeri servisi vardı saat 20.00 da. Ben de konu açayım boşa gitmeyeyim dedim çarşıya konu açtım 15 kişi falan kart ile cekemezsin yazdı . Bir kişi sadece ben çektim yazdı . Gitmeyecektim son anda giyindim şansımı deneyeyim dedim. O ara enişte yazdı gitme boş yere kendini yorma cekilmiyormus dedi. Kararsız kalıp gittim. ATM ye gittim sadece günlük 10 k çekilebilir hakkım varmış. 10k çekip 9 ki siteye attım ve bakiye bu sabah 200k olmuştu totalde dağıtım vs cekim.. sabah 70k gitti 130k kâr da kaldık. 9k ile nerelere geldik. Hepsi birlik beraberlik ve dostlar sayesinde oldu bende elimden geldigince hakkını verdim. Bu işi artık ezberledim birazcık tecrübe de edindim. 1-2 gün mutlak ara vermem gerekiyor 1-2 gün sonra tekrar devam. Herkesin emeğine sağlık dostlar sayesinde güç enerji bulup oynuyorum

Sanmames

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,130
751
113
Valla uzun zamandır burdayım rolling açıp hem muhabbet eden hem çokça ödül dağıtan hemde ödül almayan kaldı diyip ekstra kupon yapan bir kaç insan gördüm @EşrefTEK80 de onlardan biri bende ödül aldım kendi adıma teşekkür ederim. Düşmanlık yapan Kendi kaybeder dostluk eden ise kazanır
Bizde şansımızı zorladık adam bizim için 20 k sını tehlikeye attı Allah'tan kazandı

mrt2131

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,172
1,952
113
Müthiş 3 gün geçirdik.. hikaye şöyleydi. Maaşım yatmıştı ama banka benimle çalışmak istemedigini daha önce söylemiş ve paramı sadece şube den alabiliyordum. Şansa maaş da cuma günü 5 den sonra yattı. Konu acmistim hatta bilen bilir. Çalıştığım yer ile ATM arası çok uzak ve dolmuş yok sadece iş yeri servisi vardı saat 20.00 da. Ben de konu açayım boşa gitmeyeyim dedim çarşıya konu açtım 15 kişi falan kart ile cekemezsin yazdı . Bir kişi sadece ben çektim yazdı . Gitmeyecektim son anda giyindim şansımı deneyeyim dedim. O ara enişte yazdı gitme boş yere kendini yorma cekilmiyormus dedi. Kararsız kalıp gittim. ATM ye gittim sadece günlük 10 k çekilebilir hakkım varmış. 10k çekip 9 ki siteye attım ve bakiye bu sabah 200k olmuştu totalde dağıtım vs cekim.. sabah 70k gitti 130k kâr da kaldık. 9k ile nerelere geldik. Hepsi birlik beraberlik ve dostlar sayesinde oldu bende elimden geldigince hakkını verdim. Bu işi artık ezberledim birazcık tecrübe de edindim. 1-2 gün mutlak ara vermem gerekiyor 1-2 gün sonra tekrar devam. Herkesin emeğine sağlık dostlar sayesinde güç enerji bulup oynuyorum
Tebrikler şansın daim olsunnnnnnn

Sanmames

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,130
751
113
Dost gece ödül alamayanlar için kupon yapmıştın. Onun dağıtımı için kişiler belli mi

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
57,890
27,987
113
Bugün sen kartla çekmiştin değil mi Ben yazmıştım sana kartla çekersin diye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...