- 30,702
- 18,502
- 113
Hiç sorma gardaşım parayla çözülse bazı dertler keşke hemen halleriz forumda en son ağlanacak adamım ben aslında ama neyse 😂😂😂İnsanı vicdansız merhametsiz yapıyolar ya en çok ona üzülüyorum 😂
Hiç sorma gardaşım parayla çözülse bazı dertler keşke hemen halleriz forumda en son ağlanacak adamım ben aslında ama neyse 😂😂😂İnsanı vicdansız merhametsiz yapıyolar ya en çok ona üzülüyorum 😂
Düşmez kalkmaz bir Allah kattığı zaman böyle şeyler yapıyorsaÖnemli bir şey değil büyük vurdu iban at dedi attım 1 ay yok sonra 😂😂
Sen benim durumumda olsan intihar edersinHiç sorma gardaşım parayla çözülse bazı dertler keşke hemen halleriz forumda en son ağlanacak adamım ben aslında ama neyse 😂😂😂
Murocan bilmediğin çok şey var tabikide yaşadıkların çok tersotip şeylerdir eminim az çok tahmin de edebiliyorum ama neyse bi ara telefonlaşırız brocanSen benim durumumda olsan intihar edersin
Maddiyat kanka , çok zor durumdayim valla hi çok zor durumdaykmÜzülürdüm normalde de , yaptığını hatırlayınca geçen ay pek istek gelmedi üzüntüye. Hayır olsun maddiyat mı ?
Allah başka bir dert vermesin kardeşim düzeltir 1 ay kaybolursun yine yürekten inanıyorum ben sanaMaddiyat kanka , çok zor durumdayim valla hi çok zor durumdaykm
Umarım hepimiz toplarız dostMaddiyat kanka , çok zor durumdayim valla hi çok zor durumdaykm
Geçmiş olsun başkan NBA ocak batırır bütün pislikler nba de mevcutGelirse 10 kişiye 500.. herkese bol şanslar
Borçtur ne olabilir@DESTURSUZ ne kadar lazım ve ne için lazım ?
Vay m sana bunu yapan adama bu kadar soruyu soruyorsun lan Helal olsun lan@DESTURSUZ ne kadar lazım ve ne için lazım ?
Bizde böyle birVay m sana bunu yapan adama bu kadar soruyu soruyorsun lan Helal olsun lan
Yok kızdım nokta ne biliyor musun atmıyorsan atma yani IBAN isteyip atmamak nedirBizde böyle bir
Delikanlıyız be murocan 😅😍😍
Ulan 2 günde ne para aldık reis be.. 27k da dağıttık . Bir dilenciye kuruş koklatmadim. Onun kaybettigi paraları dostlarima dağıttım🤣🤣 ohhh ohhh daha çok kaybetsin 2-3 gün de . Onları da geri alalım . Adam bize çalışıyor seviyorum böyle adamlarıYok kızdım nokta ne biliyor musun atmıyorsan atma yani IBAN isteyip atmamak nedir
Olay biraz farklı zamanında ben destek attım çekim için geriYok kızdım nokta ne biliyor musun atmıyorsan atma yani IBAN isteyip atmamak nedir
Kanka hayat bu işteUlan 2 günde ne para aldık reis be.. 27k da dağıttık . Bir dilenciye kuruş koklatmadim. Onun kaybettigi paraları dostlarima dağıttım🤣🤣 ohhh ohhh daha çok kaybetsin 2-3 gün de . Onları da geri alalım . Adam bize çalışıyor seviyorum böyle adamları