Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Eski Paralar

tarko11

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,011
634
113
Hepsi sahte objelerin o dönemden kalan objeler bu kadar deformesiz kalamaz zaten belli elle yapılıp toprak altında bekletmisler bilerek

tarko11

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,011
634
113
Gerçekse kaç para eder peki
Onların gerçeği olsada satamazsin kimsede pazarlığa girmez giren olursada polistir zaten kesin bilgi öyle antik kalıntıları satmak Cok derin baglantilarin olacak sendeyse onlar sakın satmaya bir yere götürme kimseyi çağırma tanıdık tanımadık bu işlerde polis acayip çalışıyor parayı aldım oh bişey olmadı dersin bir hafta geçer yataktan alırlar sakın gitme o işlere yüzde yüz polistir alıcısı benden sana tavsiye objeler sahte dolandırıcılıktan islembyaparlar çok sıkıntı gerçek olsa zaten hayatın s.... Onur boyu teknik takibe takilirsin bı kere yakalandı mi öyle

agasar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,966
1,727
113
Onların gerçeği olsada satamazsin kimsede pazarlığa girmez giren olursada polistir zaten kesin bilgi öyle antik kalıntıları satmak Cok derin baglantilarin olacak sendeyse onlar sakın satmaya bir yere götürme kimseyi çağırma tanıdık tanımadık bu işlerde polis acayip çalışıyor parayı aldım oh bişey olmadı dersin bir hafta geçer yataktan alırlar sakın gitme o işlere yüzde yüz polistir alıcısı benden sana tavsiye objeler sahte dolandırıcılıktan islembyaparlar çok sıkıntı gerçek olsa zaten hayatın s.... Onur boyu teknik takibe takilirsin bı kere yakalandı mi öyle
Çok polisiye izliyorsunuz

tarko11

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,011
634
113
Çok polisiye izliyorsunuz
Atayım uyaptan sana gerekçeli kararları senin kilon kadar dosya bitirdim ben atıyım oku bakalım filmmi gercekmi sonra deme bu adamın dışarda ne işi var küfür ederim kalbin kirilir

tarko11

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,011
634
113
Doğru diyor la adam ne polisiyesi sen antika satmayı letgodan koltuk takımı satma falan sanıyon herhalde 😅
Çocukmudur nedir canverdik bu işlerde uğursuz bu işler bulduğun paranın hiç Hayri olmuyor inanmayan varsa UYAP gerekçeli kararı atayım 41 sayfa iddianame yi okusun kararı zaten okumaya akşam olur

agasar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,966
1,727
113
Doğru diyor la adam ne polisiyesi sen tarihi eser satmayı letgodan koltuk takımı satma falan sanıyon herhalde 😅
Benim değil,satmaya çalışmıyorum,çalışsam buluruz birilerini,ben değerini merak ettim

Kemal34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
14,328
11,941
113
Çocukmudur nedir canverdik bu işlerde uğursuz bu işler bulduğun paranın hiç Hayri olmuyor inanmayan varsa UYAP gerekçeli kararı atayım 41 sayfa iddianame yi okusun kararı zaten okumaya akşam olur
Boşver ağam ben çözdüm seni sıkıntı yok keyfine bak.

mytical91

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,305
2,787
113
Koleksiyoncular var çok yıpranmamis olanlara hatri sayılır para ödüyorlar ilana koyabilirsin

tarko11

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,011
634
113
Koleksiyoncular var çok yıpranmamis olanlara hatri sayılır para ödüyorlar ilana koyabilirsin
Neyin yipranmamisina dayı o elindeki paralar ne olduğunu söyledimi arkadaş kaç senesinin diye sorduk ta koleksiyoncular her parayı almaz basım hatası falan olursa belki biseyederde satması zor nerden ugrasicam bulucan değerli bişey olursada degersizlestirir alıcı yine gider elinden çok paralar neymiş söyledimi o arkadas

Muhammet0900

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,576
1,708
113
Neyin yipranmamisina dayı o elindeki paralar ne olduğunu söyledimi arkadaş kaç senesinin diye sorduk ta koleksiyoncular her parayı almaz basım hatası falan olursa belki biseyederde satması zor nerden ugrasicam bulucan değerli bişey olursada degersizlestirir alıcı yine gider elinden çok paralar neymiş söyledimi o arkadas
1960-1999 arası paralar var işte antikacı değersiz dedi