- 1,445
- 729
- 113
Bende 37 tane 5 liralık demir para var saklıyom ilerde bişi olur diye sakla yılansın biraz
Kanka @Wiskas ilgileniyor biraz bi konuş istersenElimde baya baya eski paralar var beyler 20k try 1k Romanya parası felan bunları nasıl değerlendirebilirim az yıpranmış şekildeler bazıları iyi demir paralarda var 25bin lira 5k demir paralar bunları günümüz parasına nasıl cevriririz
Boşver ağam ben çözdüm seni sıkıntı yok keyfine bak.
[/QUOTEvazgectim silmesin kalsin karışmamak en iyisi
Antika yada bişey için değil adam yapmış koleksiyon paralar ilkk günkü gibi duruyor iyi para veriolar manyaklar var saçma ama var işteNeyin yipranmamisina dayı o elindeki paralar ne olduğunu söyledimi arkadaş kaç senesinin diye sorduk ta koleksiyoncular her parayı almaz basım hatası falan olursa belki biseyederde satması zor nerden ugrasicam bulucan değerli bişey olursada degersizlestirir alıcı yine gider elinden çok paralar neymiş söyledimi o arkadas
Antikacı kemalim yapmazBoşver ağam ben çözdüm seni sıkıntı yok keyfine bak.
Yaparım dostum.Antikacı kemalim yapmaz
İnternetten koleksiyoncuları takip et alırsa onlar alırElimde baya baya eski paralar var beyler 20k try 1k Romanya parası felan bunları nasıl değerlendirebilirim az yıpranmış şekildeler bazıları iyi demir paralarda var 25bin lira 5k demir paralar bunları günümüz parasına nasıl cevriririz
Koleksiyonculara sat iyi para verirlerElimde baya baya eski paralar var beyler 20k try 1k Romanya parası felan bunları nasıl değerlendirebilirim az yıpranmış şekildeler bazıları iyi demir paralarda var 25bin lira 5k demir paralar bunları günümüz parasına nasıl cevriririz
Ankara ulusta bi antikacı var eski paraları da alıyor senin ikamet neresi bilmem amaElimde baya baya eski paralar var beyler 20k try 1k Romanya parası felan bunları nasıl değerlendirebilirim az yıpranmış şekildeler bazıları iyi demir paralarda var 25bin lira 5k demir paralar bunları günümüz parasına nasıl cevriririz