- 9,325
- 5,094
- 113
Forumda para alışverişi yasak diye biliyorumHepsine 1 k verim
Forumda para alışverişi yasak diye biliyorumHepsine 1 k verim
HahahahaForumda para alışverişi yasak diye biliyorum
tarihi eser kaçakcılıgı yapıyoz dost 1 dakka 😂Forumda para alışverişi yasak diye biliyorum
Antika para diye bişey yok eşya antika olur paranın dönemi önemli oda onun elindekiler değil zaten taş reçete sikke tarzı şeyler para ederde çok zor degerl bişey denk getirmekAntika değerini soruyorsan burada kim sana nasıl cevap versin elinin altında gördüğüm kadarıyla internet var başka satan var mı ne kadara satıyor diye bak.
Antikacıya sordum değersiz bunlar dedi Romanya 1000 parası da var içinde o eski değilHepsine 1 k verim
resimlerini cekip sahibinden gibi sitelere koy koleksiyoncuların eksigi varsa anca onlar alırAntikacıya sordum değersiz bunlar dedi Romanya 1000 parası da var içinde o eski değil
Büyük İskender zamanından para var altın ve gümüş 3_5 taneNasıl eski para kaç senesinin onu sole ben sana netbcevap veriyim
İşte bunlar para eder cidden öyle bişey varsaBüyük İskender zamanından para var altın ve gümüş 3_5 tane
Büyük iskender'e de zam gelmiş 700 lira olmuş tabağıBüyük İskender zamanından para var altın ve gümüş 3_5 tane
İşte bunlar para eder cidden öyle bişey varsa
ben anlamam o işlerdenBüyük İskender zamanından para var altın ve gümüş 3_5 tane
😂😂😂Büyük iskender'e de zam gelmiş 700 lira olmuş tabağı
Hangi zamanmış o zman altın varmış satamamis büyük İskender dönemindenmiymis hicri miladi sor bakalım kaç yılınabaitmis arkadaşın senaryoda yazamamis nasıl inanıyorsunuz bu soylenenlereBüyük İskender zamanından para var altın ve gümüş 3_5 tane
Hangi zamanmış o zman altın varmış satamamis büyük İskender dönemindenmiymis hicri miladi sor bakalım kaç yılınabaitmis arkadaşın senaryoda yazamamis nasıl inanıyorsunuz bu soylenenlere
arkadaşın antik Mısır dönemine ait kalıntıları esenyurttami bulmuş onuda sor altın çakmak falan satmaya çalışırlarsa alma sakin inanmayın bunlara yaBüyük İskender zamanından para var altın ve gümüş 3_5 tane
Sahte objelerNe iyi olurdu bi değerli olsaydi şu paralar