- 6,133

- 2,390

- 113

450 yapti sonra kayıpO 150 bizde olsaydı ah forumdaki herkes ekmek yerdi![]()
450 yapti sonra kayıpO 150 bizde olsaydı ah forumdaki herkes ekmek yerdi![]()
Hedef 450 demiş zaten450 yapti sonra kayıp
Şeytana uymuşHedef 450 demiş zaten![]()
Şeytan bu forumdaki üyeliğini kapattirmis korkmuş kaçmışŞeytana uymuş
25.i nezaman vurdun laŞeytan foruma üye olmaya kalksa ip cakismasindan olur![]()
Sana 100 gönderdiğim zaman25.i nezaman vurdun la
25.e yüz az dost ayıp etmişsinSana 100 gönderdiğim zaman![]()
Ben rahmetli sukese 600 attım oda sizlere yüz dağıttı 6 kişi o gün 4 k resmi dagitmiligim var dost 170 k çekip emeğinize teşekkürler deyip giden adamların yanında hatri sayılır bence25.e yüz az dost ayıp etmişsin
Offf şans yokpara 99a indi dostlar cok olunca abandık bı 200 daha eridikce eridik
Canın sağolsun 0 baş gek tek sayıpara 99a indi dostlar cok olunca abandık bı 200 daha eridikce eridik
Yeşillensin ortalık sıfır iyidirCanın sağolsun 0 baş gek tek sayı
Gelirse sıfırı tutturursun gelemzsse sıfır olursunYeşillensin ortalık sıfır iyidir![]()
Beton yetmez cnmBen rahmetli sukese 600 attım oda sizlere yüz dağıttı 6 kişi o gün 4 k resmi dagitmiligim var dost 170 k çekip emeğinize teşekkürler deyip giden adamların yanında hatri sayılır bence![]()
Sukes nerelerdeBen rahmetli sukese 600 attım oda sizlere yüz dağıttı 6 kişi o gün 4 k resmi dagitmiligim var dost 170 k çekip emeğinize teşekkürler deyip giden adamların yanında hatri sayılır bence![]()
Biz göremedik dostBen rahmetli sukese 600 attım oda sizlere yüz dağıttı 6 kişi o gün 4 k resmi dagitmiligim var dost 170 k çekip emeğinize teşekkürler deyip giden adamların yanında hatri sayılır bence![]()