- 43,263
- 42,309
- 113
Varmı bugün 2.5 üstü penaltı tahminin erhanbeyde 99 var basalım foruma can gelsinBeton yetmez cnm
Varmı bugün 2.5 üstü penaltı tahminin erhanbeyde 99 var basalım foruma can gelsinBeton yetmez cnm
Abi o gün askerdin herhalde yoksa kimseyi geri cevirmedim tanıdık tanımadık slm yazan herkese yarım elma gönül alma kırmadımBiz göremedik dost
sen su konuya gelmesen o parayı cekmıstım aw yazmıyo yazmıyo gelıyo benım konuma yazıyo ugursuzBiz göremedik dost
İki ihtimal var ya öldü yada etilerdeki daireleri satıp kumara bastı Yunanistan'a kaçtı ama sırra kadem bastiSukes nerelerde
Seni takibe almış durtuyosen su konuya gelmesen o parayı cekmıstım aw yazmıyo yazmıyo gelıyo benım konuma yazıyo ugursuz
Ben o 30 u 30 k olarak gördüm dost bu iyiye delaletemekli ikramiyesi cetele kabarık dıye devam ettık oolmadı yavastan kılıdı hazırlayalım
Ekli dosyayı görüntüle 261858
Tek sayı sıfıra baş yesillenelimBen o 30 u 30 k olarak gördüm dost bu iyiye delalet![]()
Ölmemiştirİki ihtimal var ya öldü yada etilerdeki daireleri satıp kumara bastı Yunanistan'a kaçtı ama sırra kadem basti
1350 yaparTek sayı sıfıra baş yesillenelim
O zaman tek ihtimal kaliyorÖlmemiştir
Yunanlari denizden çıkarıp ceblerini boşaltıp gelir antika paradır nede olsaO zaman tek ihtimal kaliyor
Dayı profildeki hangi oyun birazda ben çeviremVarmı bugün 2.5 üstü penaltı tahminin erhanbeyde 99 var basalım foruma can gelsin
Erhanin oyunu prensesDayı profildeki hangi oyun birazda ben çevirem
250 at dost acil lazımPatates para yok aw ne dusunursun mılletı bızde hata herkese bol sans
Zaten kazanır kazanmaz dedim bu parada erhanin abinin alın teri var direk gelip ona attımDayı profildeki hangi oyun birazda ben çevirem
Skrler öyle prensesi Aw 200 Atiyoz 5 lira su parasi veriyorErhanin oyunu prenses![]()
Valla normalde banada vermez o dönemler sitede popülerdi dedim bir deneyim şansımı 3500 le girdim 200 le 1 k ya indi dedim son 500 Luk alıp çıkayım kalan 500 le anaparayi kurtarayım ilk elden 250 çarpan gelince sonunu tahmin etmek zor olmadı zatenSkrler öyle prensesi Aw 200 Atiyoz 5 lira su parasi veriyor